Mini umetnički festival u Nišu

, AKTUELNO

Dvanaesta sezona u klubu Feedback biće obeležena pokretanjem nedeljnog programa Alternativne kulture u okviru kog će se, pored dosadašnjeg akcenta na alternativnu muziku preko vikenda, obogatiti sadržaj radne nedelje u cilju promocije i podrške umetničkog stvaralaštva iz ove oblasti.

Na Mini umetničkom festivalu u trajanju od tri dana, od 5 – 7.decembra, predstaviće se jedan umetnik, jedan pesnik i mnogo muzičara u okviru jam session-a poslednjeg dana, na zatvaranju festivala!

PRVI DAN je posvećen otvaranju programa Alternativne kulture kluba Feedback, a pre svega izložbi radova mladog umetnika Save Mišića.

Sava Mišić je rođen u Nišu 1992. godine. Završio je srednju umetničku školu u Nišu. Osnovne studije slikarstva završava 2015. godine na Fakultetu umetnosti u Nišu, u klasi prof. Katarine Đorđević, a master studije godinu dana kasnije u istoj klasi. Izlagao je tri puta samostalno, u klubu Društva novinara Vojvodine u Novom Sadu 2015. i 2016. i u galeriji KC „Mladost“ u Futogu 2016. učestvovao na više grupnih izložbi i likovnih kolonija. Učesnik je „ERASMUS+“ programa za razmenu studenata (Veliko Trnovo, Bugarska) 2016. član udruženja Ars akademija iz Novog Sada od 2015. Autor javnog zgrafita u Velikom Trnovu (Bugarska).

Na sledećem linku možete pratiti sva naredna dešavanja. Vidimo se!