Poziv za učešće na seminaru Business skills club „Poslovna komunikacija“

, AKTUELNO

”Zemlja znanja”, u saradnji sa ”Business Info Group”, a uz podršku pokrovitelja projekta Elektroprivrede Srbije i partnera projekta firme GoDaddy (donedavno  Devana Technologies) i obrazovnog centra Equilibrio, poziva vas da se prijavite na program „Business Skills Club – poslovna komunikacija“ u okviru koga ćete imati priliku da čujete od iskusnih predavača/ica kako da najbolje predstavite sebe i svoj projekat, naučite javni nastup, unapredite veštinu komunikacije itd.

Tokom seminara, svakog četvrtka u 18h, od 10. novembra do 15. decembra 2016. imaćete priliku da steknete praktična znanja iz takozvanih „mekih veština“ – kako se uverljivo predstavititi na razgovoru za posao, kako se nastupa pred većom grupom ljudi, a kako pred TV kamerama, kako se izlaže projekat, kao i o tome kako se iznose argumenti i protivargumenti i kako se debatuje sa zastupnicima suprotnog mišljenja:

  • Modul 1 – Strategija ličnog razvoja- Iva Vuksanović, Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu;
  • Modul 2 – Osnovi poslovne komunikacije- BOŠ (Beogradska otvorena škola);
  • Modul 3 – Debata, argumentacija, izbegavanje logičkih grešaka- Đorđe Jovićević, Zemlja znanja  ;
  • Modul 4 – Osnove javnog nastupa-  Biljana Stepanović, Business Info Group;
  • Modul 5 – Socijalna inteligencija i razvoj karijere- Tatjana Šokčić, HR Centar;
  • Modul 6 – Simulacija TV nastupa, snimanje kamerom, pregled i analiza snimaka – Suzana Trninić, novinar „Kažiprsta“ B92;
  • Modul 7 – Kako od sebe napraviti „brend“ i kako razviti lični marketing- Tibor Jona, novinar N1, urednik online društvenih medija N1 Srbija, bloger;

seminar_mekih_poslovnih_vestina_14Čućete šta to poslodavci traže, kako da napišete najbolju moguću verziju biografije i motivacionog pisma i kako da napravite brend od sebe. Imaćete priliku da radite sa istaknutim novinarima na poboljšanju vašeg javnog nastupa i sposobnosti da se što bolje predstavite.

Konkurs je otvoren za ambiciozne i perspektivne studente završnih godina (poslednje dve godine studija i postdiplomske studije) svih akreditovanih univerziteta, a formular za prijavljivanje se nalazi ovde.

Najboljih 5 polaznika biće nagrađen besplatnim kursom stranog jezika po izboru u obrazovnom centru Equilibrio.

Rok za prijavu je ponedeljak, 7. novembar u 23.59h.

Učešće na seminaru košta ukupno 2.500 dinara za svih 7 modula, a polaznici koji ga završe dobijaju sertifikat.

Mesto  održavanja: GoDaddy  tj. Devana Technologies (Trg Republike 5)

Vreme održavanja:  četrvrtkom u 18h