Kako da razgovarate sa milionima, a da se svako oseća posebnim? Saznajte 12. maja!

, AKTUELNO

Retko dobre stvari i događaji se zaista pamte. Zapravo – korisne, zanimljive i primenjive stvari u praksi. Dokaz tome jeste održavanje treće po redu E-turizam konferencije posvećenoj primeni informacionih tehnologija u turizmu.

U prijatnoj atmosferi event prostora “Fabrika”, 12. maja imaćete jedinstvenu priliku da od renomiranih stručnjaka iz oblasti turizma, informacionih tehnologija, prodaje i marketinga saznate o trendovima u oblasti turizma sa fokusom na sve veću upotrebu i korisnost Interneta u te svrhe.

”U početku su nas doživljavali kao smarače. Nakon toga, postali smo vitalan deo njihovog biznisa.”

Miloš Petrović, MWEB

Petar Vasić, Milan Stojković, Ivan Bildi su samo od nekih predavača koji će sa delegatima podeliti svoja iskustva i svakako dati dragocene savete.

E-turizam konferencija je pre svega namenjena studentima i diplomcima turističko-ugostiteljskih usmerenja, turističkoj privredi i svima onima koji žele da nauče na koje načine mogu iskoristiti sopstvene potencijale, sposobnosti i šanse iz okruženja kako bi bili što uspešniji u poslu kojim se bave.

Sve dodatne informacije o konferenciji, kao i uputstvo za prijavu možete pronaći na linku: http://e-turizam.org/kome-je-namenjena-konferencija/