Exit 2023: sve što do sada znamo

, AKTUELNO, KULTURA

Exit je jedan od najtraženijih festivala regiona, a svake godine iznenadi publiku sa velikim imenima umetničke scene koje dovodi na svoje bine. Ni ova godina nije izuzetak.

U periodu od 6. do 9. Jula, novosadska tvrđava ugostiće mnoge muzičke zvezde, ali zasigurno najveće iznenađenje će biti nastup Skrillex-a, ali i grupe Prodigy.

Na čak 5 bina – Main Stage, Mts Dance Arena, Visa Fusion, Explosive, Pachamamu – naći će se preko 23 najtraženijih imena elektronske muzike.

Kao što smo već pomenuli, grupa The Prodigy se vraća. Nakon neočekivane smrti frontmena i vokala Keith Flint, mnogi su mislili da će bend prestati da postoji, ali oni su pokazali da još nije gotovo i povratničkim koncertom započeli novi period njihove karijere. U više navrata izjavljivali su da im je Exit omiljeni festival i kako mu se uvek raduju i rado vraćaju.

Pored “domaćih” na Petrovaradin se vraća i Skrillex, nakon višegodišnje pauze. Upamćen kao jedan od najmoćnijih nastupa u istoriji Exita, Skrillex dobija novu šansu da ponovi prethodni uspeh. Senzacionalan nastup je zagarantovan.

Čak i ukoliko niste ljubitelji elektronske muzike, Exit je i za vas spremio nešto posebno – Viagra Boys, rok sastav iz Stokholma, premijerno stiže u Novi Sad na Glavnoj bini, kao i DJ duo LF System, koji su osvojili svet singlom “Afraid to Feel”.

Pročitati i: Exit: kako je zabava počela?

Ulaznice se mogu naći po promo ceni uz uštedu od 60 posto, a više informacija o ostalim nastupima i kupovini ulaznica možete naći na oficijalnoj stranici – https://www.exitfest.org/en.

Autorka: Teodora Skobo

Izvor/foto izvor: exitfest.org