Bez privatnosti tokom odmora?

, AKTUELNO

Šta biste bili spremni da uraditi da biste dobili skoro besplatan odmor? Da li biste se odrekli svoje privatnosti uz danonoćno snimanje kamera? Ako je odgvor da, imamo predlog za vas, da posetite hotel Stupido u Italiji tačnije u Riminiju.

Vlasnik ovog hotela je osmislio formu odmora u stilu Velikog brata: petodnevni boravak košta samo 5 evra tj. za jednu noć je cena 1 evro, ali uslov je da gosti budu stalno pod prismotrom kamere, koja prenosi uživo preko društvenih mreža ceo odmor. Konkurs i kasting za pronalaženje učesnika koji će učestovati u ovom ,,eksperminetu’’ tokom sledećeg leta je već počeo.

Stupido je hotel sa 3 zvezdice u delu Riminija koji se zove Viale Pomezia, na korak od mora i velikog zabavnog parka Fiabilandia. Ovo odmaralište se može pohvaliti ne samo visokom ocenom (čak 9,5) na bukingu, već i dobrim rejtingom i kvalitetnim uslugama.

Fabio Siva, direktor Stupida je došao na ideju o kamerama u sobi i lajv strimingu tokom priprema za narednu sezonu. On je istakao kako živimo u digitalnom dobu u kome vladaju društvene mreže, a da svi žele da budu viđeni. Ovaj Italijan će ponuditi odmor po minimalnoj ceni, dokle god se plaća privatnošću.

Četvrti sprat će biti rezervisan za sve koji budu spremni za neobičan izazov, do sad neviđen u svetu. Kamere će biti postavljene u 3 sobe, centralnom hodniku, kuhinji i terasi.

O privatnosti se ne može uopšte diskutovati, jer će biti uklonjena vrata između prostorija, a postojaće lista zajedničkih obaveza koje učesnici moraju ispuniti, među kojima je što veća međusobna komunikacija.

Prenos uživo će biti 24 sata na Twitch-u, 12 sati na YouTube i po 2 sata na Facebook-u i Instagram-u. Ukratko, vrsta internet šoua tokom petodnevnog letovanja na Jadranskom moru.

Izvor: https://www.italy24news.com/

Foto izvor: google.com

Pripremila: Sara Nikolić