Inovacije zbog kojih morate kupiti pametni sat

, IT

Nisu samo Apple i Samsung u trendu i skladu sa potrebama svojih potrošača, već je tu i Huawei koji radi na promociji i zadovoljavanju svojih klijenata, te je nedavno javnosti predstavljen novi pametni sat, Huawei Watch Fit. Čini se da pametni satovi danas više ne predstavljaju luksuz već potrebu i da se sve veći broj ljudi odlučuje da upravo u jedan takav sat investira novac.

Novi Huawei Watch Fit, em što ima mnoštvo opcija potrebnih za svakodnevno normalno funkcionisanje, em je vizuelno vrlo privlačan i zadovoljava svačiji ukus. Model je dizajniran tako da mu je ekran pravougaonog oblika i može se naći u Graphite Black, Sakura Pink i Mint Green boji, kao i četiri različita kaiša. Sat ima 1.64-inčni AMOLED ekran čije su ivice malo zakrivljene sa svih strana. Kreiran je od plastike i sa strane se nalazi jedan taster. Kreatori su se potrudili da baterija ima što duži radni vek, kao i da funkcije budu brojne.

Neke od funkcija u kojima će korisnici moći da uživaju su sledeće: senzor za praćenje rada srca, nekoliko modova za treniranje i vežbanje, pozadine koje možete prilagoditi sopstvenom ukusu, ugrađeni GPS senzor. Takođe, sat ne prestaje da radi ni tokom noći već prati navike tokom spavanja. Devojke će se obradovati kad čuju da Huawei Watch Fit vodi evidenciju i o menstrualnim ciklusima. Informacija koja će razveseliti sve nas jeste da sat nudi i vežbe koje pomažu u smanjenju stresa i sigurni smo da ste saglasni sa nama kada kažemo da su nam te vežbe danas i više nego neophodne. Osim toga, na satu se prikazuju obaveštenja koja vam stižu na telefon, a možete putem njega i muziku  kontrolisati.

Ono što deluje malo nestvarno, ali nije nemoguće, sat vam može biti od koristi čak deset dana ukoliko se uobičajeno koristi i nedelju dana ukoliko ga napredno koristite i to sve sa samo jednim punjenjem baterije. Ukoliko ste slabi sa snalaženjem pa vam je opcija GPS-a konstantno uključena, baterija može trajati do 12 sati.

Obožavaoci Huawei-a, i oni koji će to možda postati, mogu očekivati 3. septembra objavljivanje cene ovog više nego odličnog pametnog sata.

Pročitajte i: Pet najboljih pametnih satova

Pripremila: Bojana Petrović

Izvor: benchmark.rs, huawei.com

Foto: benchmark.rs, huawei.com