Introverti, ovako ćete najlakše naći partnera

, IT

Ako ne želite više da gubite vreme u traženju partnera preko raznih dejting veb-sajtova ili aplikacija, onda je So Syncd pravo onlajn mesto za vas.

So Syncd je prva dejting aplikacija i veb-sajt koji povezuje ljude na osnovu kompatibilnosti njihovih Myers-Briggs tipova ličnosti. Kreirana je 20. januara 2020. godine. Njeni osnivači su sestre Jessica Alderson i Louella Alderson.

Odakle ideja za ovu prvu dejting aplikaciju i veb-sajt?

Kreatorke su imale loše iskustvo sa dejting aplikacijama, a uz to su i primetile da većina uspešnih veza započne kao prijateljstvo. Iz tog razloga shvatile su da je bolje na aplikaciji tražiti partnera na osnovu ličnosti. Pored toga, uvidele su da je tržište „onlajn dejtinga“ prezasićeno traganjem za partnerom na osnovu samo nekoliko fotografija. Jedna od sestara učila je godinama o Myers-Briggs tipovima ličnosti i shvatila da su određene kombinacije tipova ličnosti više kompatibilne nego druge. Tako su dobile ideju da naprave ovu aplikaciju.

Kako funkcioniše ova dejting aplikacija i veb-sajt?

Možete se besplatno prijaviti bilo gde u svetu na veb-sajtu www.sosyncd.com ili tako što ćete skinuti aplikaciju na Google Play-u ili App Store-u.

Aplikacija je dostupna na iOS-u i Android-u.

Na početku će vam biti ponuđen test za određivanje vašeg Myers-Briggs tipa ličnosti, koji možete da preskočite ako znate koji ste tip. Nakon toga možete pretražiti specifične tipove ličnosti ili će to aplikacija uraditi za vas. Takođe, možete da izaberete ljude na bilo kojoj lokaciji.

U svakom slučaju, So Syncd će vam pokazati: procenat kompatibilnosti za svaku osobu, vašu najkompatibilniju osobu, ljude kojima ste se dopali, kao i listu predloženih podudaranja.

Uskoro će biti integrisan video poziv, a do tada možete da koristite video aplikacije kao što su FaceTime, Zoom, WhatsApp i brojne druge. Pored toga, možete koristiti Houseparty aplikaciju preko korisničkih imena, igrati zabavne igre u paru i takmičiti se u kvizovima. Sve to će učiniti da vaš dejt bude kao stvarni dejt.

Zašto odabrati So Syncd?

Jessica Alderson je za introvertdear.com opisala zbog čega je So Syncd introvertima korisan:

  1. Kompatibilnost ličnosti je ključ za uspeh u upoznavanju vašeg partnera. „So Syncd spaja ljude koji imaju samo pravu količinu sličnosti da bi bili privlačni jedni drugima i pravu količinu razlika da bi se ostvarila ta iskra.“
  1. So Syncd-ove sveobuhvatne procene ličnosti odrediće vaš Myers-Briggs tip ličnosti. Tada ćete postati samosvesni, odnosno poznavaćete vaše prednosti, nedostatke i mnogo toga drugog što vam može pomoći da imate zdravu vezu sa partnerom.
  1. Poznavanjem Myers-Briggs tipa ličnosti možete bolje razumeti potencijalnog partnera, kao i učiniti vaš prvi razgovor lakšim i zanimljivijim. Da bi vam pomogao na početku upoznavanja, So Syncd će vam ponuditi kratke opise za vama kompatibilne tipove ličnosti i predloge za idealan dejt.
  1. Veća je šansa da ćete pronaći osobu na istoj talasnoj dužini kada se korisnici potrude da razrade svoj tip ličnosti. To znači da introverti mogu da izbegnu besmislen razgovor i upoznavanje sa ljudima koji traže samo fizičku vezu.
  1. Izgradićete otpornost na potencijalno negativne situacije. To podrazumeva da ćete postati svesni da je izbor partnera stvar ličnog ukusa, što će vam ukloniti doživljaj odbacivanja i razviti samopouzdanje.

So Syncd je namenjen i ekstrovertima koji žele da pronađu partnera na ovakav način.

Izvori: startups.co.uk, introvertdear.com

Autor: Katarina Ranković