Challenge #pillowchallenge širi svoje granice

, LIFESTYLE

Modna pravila se ne primjenjuju kada je ideja kreativna, a u ovo vreme karantina kreativnost je na potpuno novom nivou!
Cilj ovog challenge-a je uzeti jedan ili više velikih jastuka i namestiti ih tako da izgledaju kao mini haljina. Da, leđa su vam potpuno gola, ali ispred izgledate kao da nosite modernu haljinu koja naglašava vaš vitak struk i prekrasne noge.

Zašto nam treba ovakav trend? Jer nije važno kako izgledate iz bilo kojeg drugog ugla, jer u ovom izgledate savršeno! A i zabavno je!

Prema Brittani Ksavier, iskusnoj uticajnoj osobi na društvenim mrežama: „Nisam želela da jastuk izgleda seksi, poput donjeg veša, već kao strukturirana mini haljina. Mislila sam da će biti zaista teško, ali pojas je bukvalno okupio sve zajedno. ” Njena fotografija dobila je više od 60.000 lajkova, a u odeljku za komentare pojavili su se duhoviti komentari poput: “Izgleda sjajno s ove strane.”

Trenutno više od 130.000 postova koristi ovaj hashtag, a najčešća imitacija haljine se sastoji od velikog belog jastuka s crnim kaišem. Dakle šta čekate?
Pošaljite linkove od svojih postova na Instagramu gde ste ‘obukli’ jastuk, a u sledećem članku ćemo objaviti vašu fotografiju.

Linkovi se mogu poslati na naš Instagram ili Facebook profil.

Pogledajte neke od naših omiljenih slika #pillowchallenge u nastavku:

https://www.instagram.com/p/B-9CISzgssU/?utm_source=ig_embed

Izvor: fashion4fashion.com