Stižu Diznijeve venčanice

, LIFESTYLE

Došlo je vreme da bajkovite Diznijeve venčanice postanu deo modne industrije.

Butik venčanica  Allure Bridals sa Diznijem je kreirao kolekciju venčanica The Disney Fairy Tale Wedding koja će biti predstavljena na Njujorškom sajmu venčanja u aprilu ove godine. Ovu kolekciju čini 16 venčanica inspirisanih haljinama i likovima vaših omiljenih princeza iz Diznijevih crtanih filmova: Arijel, Bela, Jasmin, Pepeljuga, Snežana, Pokahontas, Zlatokosa i Tijana.

U pitanju su romantične balske haljine, haljine sirene i haljine sa ramenima. Tkanine uključuju laki mikado, eterični til, graciozni šifon, sa dramatičnom strukturom karnera od organze i jedinstvene, dimenzionalne čipke. Sedam od 16 venčanica, koje su deo platinum kolekcije, biće ekskluzivno predstavljene u „Kleinfeld Bridal” prodavnicama u Njujorku i Torontu. „The Disney Fairy Tale Weddings” kolekcija biće dostupna u odabranim svadbenim buticima širom Sjedinjenih Američkih Država. Cene ovih 7 venčanica biće od 3.500 do 10.000 dolara, dok će ostale venčanice iz kolekcije koštati od 1.200 do 2.500 dolara. Sve venčanice će biti dostupne u veličinama od 0 do 30.

Snežanina haljina

Snow-White-Disney-Alfred-Angleo-WENN-071416
Disney/Alfred Angelo/WENN

Pepeljugina haljina

Cinderella-Alfred-Angelo-WENN-Disney-071416
Disney/Alfred Angelo/WENN

Aurorina haljina

Sleeping-Beauty-Alfred-Angelo-WENN-Disney-071416
Disney/Alfred Angelo/WENN

Haljina sirene Ariel

Ariel-Disney-WENN-Alfred-Angelo-071416
Disney/Alfred Angelo/WENN

Belina haljina

Belle-Alfred-Angelo-Disney-WENN-071416
Disney/Alfred Angelo/WENN

Haljina princeze Jasmin

Jasmine-Alfred-Angelo-Disney-WENN-071416
Disney/Alfred Angelo/WENN

Tijanina haljina

Tiana-Alfred-Angelo-Disney-WENN-071416-
Disney/Alfred Angelo/WENN

Zlatokosina haljina

Rapunzel-WENN-Alfred-Angelo-Disney-071416
Disney/Alfred Angelo/WENN

Suvlasnica Kleinfeld-a je ushićena što će predstaviti elegantne Diznijeve venčanice ekskluzivnog dizajna u kojima će svaka nevesta moći da pokaže svoj lični stil.

Ako ste zainteresovani, pratite https://www.disneyweddings.com/ i @DisneyWedding na društvenim mrežama kako biste znali najnovije informacije o Disney Fairy Tale Weddings kolekciji.

Autor: Katarina Ranković

Izvori:

www.allurebridals.com

www.disneyweddings.com