USF Gaming Fair powered by LG

, KARIJERA, STUDENTI

Studentska organizacija Unija studenata FON-a i ove godine organizuje četvrti po redu “USF Gaming Fair” u periodu od 6. do 8. marta. Humanitarni i takmičarski deo projekta – Humanitarni gejming turnir – održaće se 6. i 7. marta u Gamepub-u na Banovom brdu, dok će edukativni deo projekta – Sajam gejming industrije – biti 8. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

„USF Gaming Fair“ je projekat koji za cilj ima da mladima podigne svest o značaju i potencijalu gejming industrije, kao i da ljubiteljima video igara pruži priliku da se druže i nadmeću u svojim veštinama i da na human način pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Sav prikupljeni novac od kotizacija će biti uplaćen na račun fondacije „Podrži život“.

Humanitarni gejming turnir (6. i 7. mart) će okupiti sve ljubitelje video igara koji će imati priliku da se takmiče i pokažu svoje veštine u sledećim video igrama: CS:GO, CS1.6, LOL, FIFA, NBA i Tekken7. Svi učesnici će plaćanjem kotizacije doprineti prikupljanju novca, a najbolje učesnike očekuju vredne nagrade.

Edukativni deo projekta (8. mart) će se održati u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka gde će svi studenti koji se prijave moći da učestvuju u interaktivnim predavanjima i da prisustvuju panel diskusiji. Nakon predavanja uslediće sajam gejming industrije, koji je ujedno i prilika da studenti ostvare prvi kontakt sa poslodavcima iz najbrže rastuće industrije današnjice.

Važnost USF Gaming Fair-a su prepoznali mnogi partneri i prijatelji, koji su podržali realizaciju projekta. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je „LG“ a podršku projektu pružile su i kompanije Computerland, Nzxt, Trust, GamePub, RuR, kao i mnogi druge.

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne humanost, timski duh, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Unija podstiče proaktivnost i omladinski aktivizam studenata i svim svojim članovima pruža priliku da se usavršavaju u oblastima planiranja i organizacije projekata kao i projektnog menadžmenta tokom cele godine. Na godišnjem nivou uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON QUIZ, Humanitarni sportski turnir, Humanitarno stand up veče, Yard Sale i USF Gaming Fair.

USF Gaming Fair se održava četvrtu godinu za redom i jedan je od najvećih projekata Unije studenata FON-a. Projekat je otvoren za sve one koji žele da pokažu svoje veštine i sposobnosti u video igrama, za one koje žele da podrže humanitarni karakter projekta, kao i za sve one koji žele da saznaju šta se krije iza scene jedne od najvećih industrija današnjice.

Za sve dodatne informacije možete posetiti Facebook stranicu USF Gaming Fair ili instagram profil usf_gamingfair.