Start Now konferencija – Budi deo najboljih

Omladinska organizacija EKOF Media Group s ponosom najavljuje da će se 2. novembra na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu održati najveća motivaciona konferencija za mlade – Start Now.

Start Now je novi projekat ove organizacije, čiji je osnovni cilj povezivanje mladih sa uspešnim mladim liderima, koji će ih svojim životnim pričama motivisati i pokrenuti na promene.

„Izlazak iz zone komfora i ulazak u vode preduzetništva može biti težak i komplikovan, te je naš cilj da ovom konferencijom dopremo do što većeg broja mladih koji su željni znanja, i motivišemo ih na karijerno napredovanje i usavršavanje“, izjavio je Miloš Čevizović, predsednik organizacije Ekof Media Group.

Govornici konferencije su neki od najuspešnijih mladih ljudi Srbije koji će svojim primerom pokušati da razbiju mitove o uspehu, deleći svoje ideje, znanja, poslovna i životna iskustva.

Svi oni koji su spremni na promene i žele ili su razmšljali o tome da pokrenu svoj biznis, a nisu bili sigurni kako i na koji način, kao i mladi koji misle da je promena dobra i moguća i žele da čuju priče onih koji su u tome uspeli su dobrodošli na konferenciji.

Odabrani govornici će na najbolji način odgovoriti na sva njihova pitanja i pokazati da je uspeh moguć, bilo da izaberemo rad u korporaciji ili se odlučimo na pokretanje svog posla.

Zajedno ćemo čuti priče mladih lidera koji su uspeli u svojim namerama da pokrenu svoje biznise i prošire ih na svetska tržišta, mlade ljude koji su svojim imenima ostavili pečat prepoznatljivosti. Razbićemo predrasude priča kako je uspeh nemoguć i nedostižan. Govorićemo o pobedama, ali i porazima, poteškoćama, odricanjima i problemima sa kojima se mladi susreću na putu do uspeha.

Konferencija predstavlja jedinstvenu priliku na kojoj će prisutni moći da ostvare kontakt i povežu se sa drugim ljudima sličnog interesovanja, čuju interesantne životne priče naših govornika, nauče puno novih stvari i ostvare nezaboravno iskustvo.

Ukoliko želite da budete deo ovog inspirativnog događaja, čujete uspešne priče, ali i dobro se zabavite, svoje mesto na Start Now konferenciji možete rezervisati na sledećem linku: http://www.startnow.rs/prijava/.

Požurite, broj karata je ograničen!