Sajam australijskog obrazovanja u Beogradu!

, PULS GRADA

Tradicionalni “Sajam australijskog obrazovanja” koji organizuje agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, biće i ove godine održan u Beogradu 27.oktobra u hotelu Metropol Palace.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj australijskih univerziteta i koledža sa kampusima u Sidneju, Melburnu, Pertu, Brizbejnu i Adelejdu koji pokrivaju programe i oblasti studiranja u Australiji kao sto su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija itd.

U Australiji postoje različite opcije studiranja, prilagođene različitim potrebama i mogućnostima potencijalnih studenata od osnovnih,master i doktorskih studija do strucnih programa i kurseva engleskog jezika, koji mogu biti dobar izbor za početak u fazi privikavanja na okruženje i za dalji nastavak studija.

Na ovom sajmu posetioci će moći da se informišu o opcijama i uslovima studiranja u Australiji, stipendijama i školarinama, čuju iskustva i savete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji i razgovaraju direktno sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posetioci će imati priliku da se informišu o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života.

Svečano otvaranje sajma počeće prezentacijom agenta Elene Simić u 12:00 nakon koga će biti izložbeni deo sajma koji će trajati do 16:00 gde će posetioci imati priliku da razgovraju direktno sa predstavnicima obrazovnih institucija i Future Option savetnicima i iz prve ruke se upoznaju sa obrazovnim potencijalima čitave Australije.

Vrhunski obrazovni sistem, rastuća ekonomija i visok životni standard, prelepa priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, čine Australiju veoma privlačnom destinacijom za međunarodne studente.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Registracija na linku: https://futureoption.net/sr/australija/registraciona-forma-za-ucesnike-dogadjaj-australija/beograd