Visa nudi iskustvo bezgotovinskog plaćanja tokom Belgrade Beer Fest-a

, PULS GRADA

Belgrade Beer Fest, koji se održava od 14. do 18. avgusta na Ušću, jedan je od najposećenijih festivala koji svake godine okuplja više od pola miliona ljubitelja dobre muzike. Visa će, kao ponosni sponzor, obezbediti plaćanje bezgotovinskim putem na licu mesta, a ove godine će prvi put svi štandovi na festivalu biti opremljeni mobilnim terminalima za plaćanje, tako da gotovina neće biti potrebna. U kombinaciji sa brojnim pogodnostima koje Visa pruža svim korisnicima Visa kartica, posetioci festivala će doživeti brže i jednostavnije iskustvo plaćanja.

Tokom 17 godina publika je na Belgrade Beer Fest-u uživala u preko 750 muzičkih nastupa i više od 400 domaćih i stranih pivskih brendova, a sve to uz besplatan ulaz koji predstavljaju okosnicu ove manifestacije.

‘’Naše partnerstvo sa Belgrade Beer Festom traje već tri godine i svake godine se trudimo da dodamo novu vrednost tom događaju, time što pružamo nova iskustva svim korisnicima Visa kartica. Ove godine smo uveli bezgotovinsko plaćanje na svim štandovima pića, bez potrebe da se koristi gotovina. Korišćenjem kartice na festivalu, omogućili smo da domaći i strani posetioci u potpunosti mogu da uživaju u festivalu,’’ izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Visa iskustvo na licu mesta

Inovativna rešenja kompanije Visa omogući će gostima festivala da brže, jednostavnije i sigurnije plaćaju karticama. Svi korisnici Visa kartica moći će da iskoriste brzi prolaz na glavnom ulazu festivala i uz svako beskontaktno plaćanje, dobiće popust od 15% na pića, kao i za kupovinu karata za VIP zonu.