SPOJ LEPOG I KORISNOG – RAZVIJ SVOJE POSLOVNE VEŠTINE U EKO-SFERI!

, KARIJERA

Voliš da radiš sa mladim i ambicioznim ljudima? Želiš da se razviješ na ličnom planu i stekneš praktično iskustvo? Imaš ambiciju da menjaš svet?

Ukoliko se prepoznaješ u ovim rečenicama, pred tobom je prilika koju ne smeš propustiti.

Udruženje ImpactEco pokrenulo je tri nova primamljiva projekta i u potrazi je za članovima timova.

Eco-limitless konferencija iz inovativnog ugla osvetljava ekološke probleme, obrađuje aktuelne ekološke teme, sa akcentom na Ciljevima održivog razvoja koje su definisale Ujedinjene nacije. Pruža ti se prilika da budeš deo tima koji će planirati i realizovati celu konferenciju, ali i da razviješ svoje organizacione veštine i oprobaš se u komunikaciji sa govornicima, kompanijama i institucijama.

Ukoliko si ipak preduzetničkog duha, tu je Eko-preduzetnik akademija koja ima za cilj da pomogne mladim ljudima koji imaju zelene ideje, ali ne i veštine i znanja koja su potrebna da bi iste ostvarili.  Ukoliko želiš da radiš na osmišljavanju projekta, voliš kreativan timski rad i imaš skonost ka detaljima i originalnim rešenjima – ovo je pravi projekat za tebe.

EkoSpektar je networking događaj tokom kog ćemo proslaviti rodjendan našeg udruženja, predstaviti dosadašnje rezultate rada, ali i eko-planove za budućnost. Gosti će biti predstavnici društveno odgovornih kompanija, ambasada, lideri sa zelenim biznis idejama, influenseri i mnogi drugi. Članovi organizacionog tima imaće priliku da se oprobaju u organizovanju izložbe, kao i u komunikaciji sa zvanicama.

Ovo je tvoja šansa, započni kreiranje svoje budućnosti i prijavi se za članstvo u projektnim timovima ovde. Rok za slanje prijave je 26. jun u 20h!

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine kroz aktivizam  i podsticanje informisanosti o ekološkom značaju. Naše metode i stilovi uključivanja svih uzrasta u borbu za zdraviju životnu sredinu dizajnirani su tako da generišu radoznalost, entuzijazam i želju za promenama.