Prijave za letnje izdanje Rails Girls Beograd radionice su otvorene

, IT, KARIJERA

Rails Grils zajednica je nedavno napunila 6 godina postojanja. Za sve ovo vreme desilo se mnogo lepih stvari, desetine radionica, stotine sjajnih učesnica i mentora, osnivanje lokalnih RG zajednica i po drugim gradovima u Srbiji. Poslednja i najnovija RG radionica desila se u Zaječaru i time je broj lokalnih RG događaja proširen na 6 gradova u Srbiji.

Rails Girls zajednica u Beogradu nastavlja sa svojim aktivnostima kao i do sad, te nas 29. i 30. juna očekuje još jedna letnja besplatna radionica za sve one koje do sad nisu imale priliku da učestvuju u RGB programima. Radionica se dešava u ICT Hub-u, u Kralja Milana 10.

Kao i do sada, učesnice će tokom dva dana uz mentorsku podršku praviti različite aplikacije i upoznavati se sa osnovama web programiranja koristeći Ruby on Rails platformu.

Ono što je postalo karakteristično za RGB radionice je prijatna i motivišuća atmosfera, prostor za istraživanje i pitanja, učenje u grupi.

Gosti na junskom izdanju radionice biće nam kolege iz kompanije Nutanix, koja je na nedavno održanoj Nedelji inovacija dobila priznanje u kategoriji Žene u tehnologiji – Inicijativa 2019, za program školarina koje se dodeljuju studentkinjama softverskog inženjerstva i kompjuterskih nauka a u SAD, Velikoj Britaniji, Indiji i Srbiji.

Prijave za učešće u junskoj RGB radionici će biti otvorene od 7. do 21. juna.

Ukoliko želite da svoje leto iskoristite kao početak za sticanje novih veština, ne propustite ovu priliku i prijavite se na vreme.

Sve informacije u vezi sa predstojećom RGB radionicom možete naći na sajtu ili na RGB  društvenim mrežama FB / TW / IG.