Pančevo Wrong Fest – tri dana alternativne muzike

, PULS GRADA

Wrong Fest, koji će se održati u Pančevu sredinom jula,  je sada trodnevni festival, umesto prethodno najavjenih dva dana. Deez Nuts, Delinquent Habits, Superhiks, Bitipatibi i the Virginmarys su dodati line-upu. HED P.E. su otkazali svoju evropsku turneju i neće učestvovati na festivalu. Hedlajneri po danima su objavljeni, a takođe su dostupne i dnevne karte. 

Pančevo Wrong Fest će se održati ne samo 19. i 20. jula, već su organizatori dodali i treći datum, 21. jul.  To znači da će se sada festival alternativne muzike dešavati tokom tri dana, na tri bine.

Organizatori su srećni što mogu da objave da se festivalu pridružuje jedan od najvećih latino rap bendova  – Delinquent Habits, australijski  hardcore velikani – Deez Nuts, makedonska party ekipa – Superhiks, prelepa Bitipatibi i britanski rokenrol pankeri – The Virginmarys’.

Nažalost, organizatori su nas obavestili da je cela evropska turneja benda  HED P.E. otkazana, iz ličnih razloga, što znači da neće nastupati na festivalu.

Dope D.O.D. će nastupiti na Right Stage -u 19. jula, kao i Superhiks i Iskaz, dok ćemo na  Wrong stage -u gledati  The underground Youth.

20. jula će u Domu Omladine (Right stage) rokati DOG EAT DOG, Deez Nuts, Ritam Nereda i Dok7, a na Wrong stageu – God is an Astronaut će nam spustiti nebo.

21. jula će na Right Stage-u Delinquent habits biti headlineri, dok će pre njih publiku zagrejati Smoke Mardeljano, Bvana & Mikri.

U nedelju će se održati specijalni događaj festivala – srpski jazz geniji Eyot će nastupiti na ekskluzivno dizajniranoj sceni u dvorištu  Narodnog Muzeja Pančeva.

Festival će se održati na tri scene. Jedna od njih je Right Stage – open air bina koja će se nalaziti u dvorištu Doma Omladine Pančeva.

Lokalni DOM je odabran od strane organizatora zbog svoje lokacije u centru grada, prelepe urbane arhitekture koja ga okružuje i radova lokalnih umetnika koji krase zidove Doma.

Wrong Stage, koji će se nalaziti na Tamiškom keju, pored živopisnog Tamiša, je bina na kojoj će muzički nastupi trajati do kasno u noć

Organizatori će transformisati izgled Tamiškog keja da bi istakli magičnu i psihodeličnu stranu okoline.

Muzej scena će se nalaziti u dvorištu Narodnog Muzeja Pančeva. Scena će biti posebno izgrađena u duhu muzike benda EYOT, koji će nastupiti na specijalnom festivalskom događaju. Dvorište muzeja će biti transformisano da učini iskustvo publike inspirišućim. Za ovaj događaj će biti potrebne posebne karte.

Kako do karata za Pančevo Wrong Fest?

Karte za ceo festival su sada dostupne po ceni od 2800 dinara, kao i jednodnevne karte koje će uskoro biti dostupne po ceni od 1200 dinara. Karte se prodaju online GIGSTIX.COM, a možete ih kupiti i na njihovim prodajnim mestima – linkovi ispod.

Zvanična internet stranica: http://www.wrong-fest.com/

Zvanična Facebook stranica: https://www.facebook.com/TheWrongFest/

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/396963027532493/ Online kupovina karata: http://www.gigstix.com/wrongfest19?fbclid=IwAR3fQjZG-7NXu2nZa0jT89c-puwKVJcLsckoduA8XEYHPFewkLUo_9D8TT0