Future is Now – Ne propusti najinovativniju konferenciju u regionu!

, BIZNIS I FINANSIJE, IT

Na koliko konferencija i seminara godišnje odeš, a ne naučiš ništa konkretno? Želiš da saznaš najnovije trendove i primeniš ih odmah u oblasti koju studiraš ili kojom se profesionalno baviš? Zanima te IT, marketing, menadžment, ali i networking i razmena ideja? Potrudi se da ne propustiš Future is Now konferenciju jer će ona okupiti najveće stručnjake iz čitavog regiona, i svi oni će ti rado odgovoriti na sva pitanja koja te zanimaju!

Treći put po redu održaće se, najveća do sada, Future is Now konferencija o trendovima i inovacijama u IT-u i biznisu. U prostorijama  Opera & Theatre Madlenianum, 6. decembra u Beogradu, okupiće brojne domaće i inostrane vodeće stručnjake iz različitih oblasti poput modernih tehnologija, savremenog biznisa, futurizma, inovacija itd.

Future is NOW je stručna konferencija interaktivnog karaktera i namenjena je profesionalcima kao i mladima koji žele da se informišu i nauče iz prve ruke o trendovima koji dominiraju u IT sferi (Blockchain, Digitalna revolucija, AI, VR, AR, ML), pravu (GDPR), marketingu, menadžmentu, HR-u i drugim oblastima.

Na konferenciji možete da očekujete 45 govornika iz inostranstva i zemlje, 2 sale, 8 dinamičnih panel diskusija, 4 stručnih radionica, 600 učesnika i bezbroj šansi za networking i razvoj.

Govornici će biti inovativni stručnjaci u različitim oblastima i predstavnici top menadžmenta uspešnih kompanija iz zemlje i sveta. Keynote govornici na konferenciji su: Jean-Christophe Bonis, francuski futurista, dr Nikolaos Dimitriadis, stručnjak za neuronauku u marketingu i HR-u, Lior Romanowsky, izraelski stručnjak za AI, VR i AR, kao i Branislav Vujović, osnivač i predsednik New Frontier Group.

Miloš Čevizović, projektni menadžer konferencije, objašnjava zašto je ova konferencija toliko značajna: “Konferencija Future is Now 2018 predstavlja idealnu priliku da se profesionalci iz IT sfere, marketinga, menadžmenta i HR-a, upoznaju sa  najnovijim trendovima, slušaju predavanja i učestvuju na radionicama nekih od najeminentnijih stručnjaka, nauče o alatima budućnosti, povežu se i razmene ideje sa drugim stručnjacima, kao i još mnogo toga. FIN 2018 je više od stručne konferencije, to je najinovativniji događaj u regionukorak u budućnost.” 

Osigurajte svoje mesto na FIN 2018 i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta: www.futureisnow.rs, na kome možete pronaći i sve dodatne informacije o događaju, govornicima i agendi.

Prijavite se putem linka http://bit.do/fin18 i obezbedite svoje mesto na vreme! Ukoliko ste student, prijavite se po specijalnoj studentskoj ceni u sekciji Student Pass. Vidimo se! ?