LeadCon2018 – online konferencija na kojoj ćete saznati kako da jednostavno dođete do novih kupaca

, BIZNIS I FINANSIJE

Da li se mučite da pronađete nove klijente, da im prodate svoje proizvode ili usluge i da dobijete preporuke od starih kupaca? Rešenja na ova pitanja nalaze vam se na dohvat ruke, tj. na klik miša i to u formi online konferencije LeadCon.

Prošle godine, ekipa iz DEFAULT designa predvođena Dimitrijem Ostojićem, organizovala je prvu online konferenciju na ovim prostorima, LeadCon, gde su doveli dokazane eksperte iz oblasti konverzije i marketing automatizacije da na konkretnim primerima iz prakse pokažu kako da pronađete nove klijente online, kako da povećate prodaju i kako da automatizujete svoje poslovne procese.

“Ideja mi je bila da našim ljudima, sa ovih prostora, pokažem kako mogu da budu konkurentni na svetskom tržištu i da primenom osnovnih principa konverzije veoma jednostavno, već posle same konferencije, osete benefite za svoj biznis” – kaže Dimitrije Ostojić, osnivač konferencije i CEO Default Design-a.

“Ove godine podižemo lestvicu još više. Očekuju nas domaći i strani predavači sa praktičnim savetima koje ćete moći iskoristiti odmah nakon konferencije – zaokruženi koncept koji vas vodi korak po korak kroz ceo proces konverzije i automatizacije i nove ideje i alate koji će vas odvojiti od konkurencije i dati vam prednost koja će vam pomoći da budete uspešniji i lakše radite svoj posao.“ – nastavlja Dimitrije.

LeadCon konferencija se održava 20. septembra i sastoji od 4 segmenta:

  1. Leadgeneration i brending

Kako da pronađete nove klijenate i izgradite sopstveni brend online

Predavači:

Daško i Mlađa (podcast.daskoimladja.com) – Kako izgraditi brend i pozicionirati se offline i online

Nemanja Sekulić (Photographer, Digital Artist and Educator) – Od 0 do 100.000 pretplatnika na YouTube za samo godinu dana

 

  1. Copywriting i prodaja

Kako da povećate online prodaju i kreirate kvalitetan sadržaj

Predavači:

Snežana Marković (osnivač ŽMK centra) – Kako da prodate rečima – copywriting u praksi

Mikael Dia (Founder of Funnelytics) – The 6 Essential Funnels Every Marketer Should Know

 

  1. Komunikacija i automatizacija

Kako da automatizujete komunikaciju i prilagodite je svakom pojedinačnom klijentu

Predavači:

Aleksa Jotić (CEO @ SkyHighGrowth) – Automatizacija B2B prodaje – učetvorostručite prodajne rezultate

Dimitrije Ostojić (CEO @ DEFAULT design) – Pokrenite marketing automatizaciju za 30 minuta potpuno besplatno

 

  1. Nove inovativne tehnologije

Koji su poslednji trendovi u industriji i kako da ih iskoristite za povećanje svog biznisa

Predavači:

Vladimir Zarić (Head of digital @ Public One) – Kako prikupiti bitne podatke o kupcima u cilju povećanje prodaje

Brennan Dunn (CEO @ Right Message) – Using On-Site Personalization to Massively Increase Conversions

Konferencija se u potpunosti održava online što znači da je možete pratiti gde god da se nalazite, sa vašeg kompjutera, tableta ili mobilnog telefona i bez dodatnog gubljenja vremena i novca na putovanja i hotele. Bitno je samo da imate volju da unapredite svoj biznis i dobru internet vezu. Više informacija o konferenciji, predavačima i temama pogledajte na https://leadcon.net/.

Složićemo se da aktivni uvek pobeđuju pasivne. Zbog toga vas organizatori LeadCon2018 konferencije pozivaju da budete brži od svoje konkurencije i učešćem na online konferenciji saznate koje tehnologije i trikove možete iskoristiti danas kako biste unapredili svoj biznis već sutra.