Sve je spremno za dolazak Martina Lindstroma – najbolji svetski brend ekspert uskoro u Beogradu!

, AKTUELNO

„Znanje koje možeš da iskoristiš“ slogan je prvog ARK Regional Branding Symposium-a koji organizuje Udruženje “Brend Stručnjaka” (BEA – Branding Experts Association). Jedini govornik osmočasovnog interaktivnog simpozijuma je najveći svetski brend ekspert, saradnik Filipa Kotlera, Martin Lindstrom. Simpozijum će biti održan u subotu, 12. maja od 11 časova u Opera & House Madlenianum (Glavna 32, Zemun, Beograd) za maksimalno 500 odabranih delegata iz regiona. Govornik će davati konsultacije kroz interakciju sa publikom.

Beogradski događaj koji je mapiran i na sajtu ovog priznatog i cenjenog stručnjaka ne samo iz oblasti brendiranja, već i neuromarketinga, medijski su podržale brojne, renomirane institucije iz biznis sfere, preko 50 štampanih, online i televizijskih medija. U sklopu svog prenatrpanog poslovnog rasporeda, Martinov dolazak se našao i u planerima prepoznatljivih regionalnih internet i brending stručnjaka.

Na ovom interaktivnom događaju, delegate će kroz četiri dinamična bloka predavanja voditi lično Martin Lindstrom i to kroz jedinstven proces koji je godinama brusio, usavršavao i uspešno primenjivao u praksi. Tokom 8 sati, delegati će imati ekskluzivno pravo da taj proces nauče, razgovaraju lično sa svetskim ekspertom, dobiju (besplatno) savete kako da unaprede svoje poslovanje i dobiju po primerak njegove najnovije knjige uvezene iz Sjedinjenih Američkih Država. Delegatima će biti omogućeno i da pošalju svoje poslovne probleme ili studije slučaja pre događaja kako bi ekspert neke od njih odabrao i na samom događaju obradio. Govornik ovo znanje obično deli u okviru in house seminara, stoga je ovo jedinstvena prilika da marketing stručnjaci iz regiona dobiju savet “pravo sa izvora”.

Preko 300 delegata iz regiona je potvrdilo svoje učešće. Prijave traju do 9. maja na sajtu  www.arksymposium.com .

Detaljne informacije o samoj prijavi i o događaju su dostupne na sajtu ARK Branding Symposium (http://arksymposium.com/), a događaj i Beograd možete videti i na mapi na sajtu Martina Lindstroma ( https://www.martinlindstrom.com/travel-map/ ).