Svečano zatvaranje Belgrade fashion week-a revijom u Srcu grada

, AKTUELNO

Revijom najnovijih kolekcija jesen – zima 2017/2018, brendova čija je adresa RAJIĆEVA SHOPPING CENTER, zatvorena je 42. BEOGRADSKA NEDELJA MODE. U novom prostoru u srcu grada, dizajniranom za uživanje i kupovinu, predstavljene su najnovije kolekcije poznatih brendova, ali i najbolji radovi mladih dizajnera prikazani na različitim beogradskim lokacijama tokom trajanja BELGRADE FASHION WEEK-a.

Okupljeni predstavnici medija, gosti manifestacije, brojne poznate ličnosti, ali i svi posetioci centra bili su u prilici da na novom i neočekivanom mestu uživaju u događaju koji je zatvorio jedan od najznačajnijih modnih projekata regiona.

Program je započet revijom premium brendova koje možete pronaći u RAJIĆEVA ŠOPING CENTRU, da bi se nastavio prezentacijom čak 29 najboljih dizajnerskih komada koji su prikazani tokom trajanja BELGRADE FASHION WEEK manifestacije.

RAJIĆEVA SHOPPING CENTER zajedno sa Knez Mihailovom ulicom čiji je integralni deo, spram broja prodajnih objekata, čini najveću šoping zonu u Srbiji. Ovaj šoping centar ima sve servisne jedinice neophodne za udobnost svakodnevnog života, kao što su supermarket, apoteke, mobilni operateri, odeća, kućne potrepštine i elektronika. Na ovaj način, predstavlja ne samo novu gradsku destinaciju, već i važan deo lokalne i poslovne zajednice.

Izvor: PR

Fotografije: Đorđe Tomić