Pomozimo Mariji da dobije životnu bitku sa tumorom karličnih kostiju – BUDIMO HUMANI!

, AKTUELNO

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Mariju Vujić (1970).

Mariji je otkriven tumor u karličnim kostima 2011. godine. Nakon lečenja u Beogradu, zatim i u Italiji, iste godine je operisana.

Do sada je imala šest divnih i funkcionalnih godina, i njeno stanje je redovno praćeno na klinici. Na žalost, nakon biopsije ustanovljeno je da se tumor vratio, ćelije su promenile oblik, i dijagnostikovan joj je osteosarkom.

Marija nema metastaze, neophodan joj je ponovni odlazak na lečenje u Italiju. Preporuka lekara jeste da se izvade kosti i zamene metalnim protezama, jer bi na taj način imala priliku za potpunim izlečenjem.

Pomozimo Mariji! Upišimo 383 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Marija dobije životnu bitku! Budimo humani!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

 

UPDATE: Do sada je poslato 3200 SMS poruka za Marijino lečenje, što je oko 640.000 dinara.

Izvor: budihuman.rs