Team Building na drugačiji način – kuglanje

, AKTUELNO

Redakcija časopisa „Youth Now“ je svoje subotnje posle podne provela na team buildingu u kuglani „Colosseum“ u Zemunu. Ovo je bila savršena prilika za rekreaciju, druženje, kao i za međusobno upoznavanje novih članova časopisa. Diskutujući o svojim planovima i idejama za predstojeće tekstove, intervjue, izveštaje, svi prisutni su bolje upoznali jedni druge, što i jeste bio cilj samog ovog okupljanja. Iz toga je i proistekla ideja da ovo lepo druženje podelim sa vama i ujedno vam dam odgovore na neka pitanja:

Šta raditi za vikend? Kako provesti dan, a da ne bude protraćen? Svi mi, ma koliko mislili da nemamo vremena, uvek ga imamo, samo što ga vrlo često potrošimo na stvari koje nam i nisu toliko zabavne i koje su nam više navika.

Naša Milica je pokazala svoj prirodni talenat za kuglanje…i pobeđivanje 🙂

Umesto stvari koje vam „kradu“ vreme, bilo da se radi o pregledanju „zida“ na Fejsbuku, čitanju novina, slušanja priča koje vas zapravo istinski i ne zanimaju, predugo popodnevno razvlačenje po kauču – učinite dan drugačijim tako što ćete uraditi neku novu stvar za sebe koju do sada niste. Za mene je to bilo kuglanje. Unapred sam već znala da ću prvi dan vikenda provesti u kuglani „Colosseum“ u Zemunu, smeštenoj u ulici Dobračina 56. Nisam neko ko voli preveliku gužvu, a ako ste i vi takav tip osobe možete odabrati termine manje posećenosti. Ukoliko više volite kolektivno duženje i priliku da možda i upoznate nekoga, onda su večernji sati idealni za vas i vaše društvo.

Muški deo redakcije “odmerava” snage

Ako ste početnik u kuglanju kao što sam i ja, pomoć možete potražiti kod osoblja spremnog da vam pruži savete o nekim osnovnim stvarima pre bacanja vaše prve kugle. Kuglana Colosseum je odlično mesto za one koji su takmičarskog duha i vole nadmetanje. Naravno, pored kuglanja omogućene su i druge usluge poput pikada, stonog fudbal, bilijara, organizacije rođendana, team buildinga, caffe Colosseum, Sony Playstation, igraonice za decu. Ne postoji ograničenje u godinama kada je u pitanju kuglanje, što i sami posetioci dokazuju. To vam ne može biti opravdanje, bilo da imate 15 ili 65 godina – radi se samo i isključivo o vašoj volji. Duga tradicija ove kuglane od čak 10 godina je nešto što samom ovom centru poklanja posebno poverenje.

Devojke u akciji

Nakon tri sata provedena u ovoj kuglani, imala sam osećaj kao da sam odradila trening, što i nije daleko od istine, jer zapravo koristite celo telo kako biste izveli bacanje. Zabava je neizostavna ako se odvažite na ovakvu vrstu aktivnosti, stoga, nemojte biti skeptični i probajte.

 

Nevena Savković