Prijavi se do 17. oktobra za OpenIT – konferenciju koja te praktično uči

, AKTUELNO

Šta predstavnici kompanija i studenti kažu o OpenIT konferenciji?

Fakultet organizacionih nauka i Impact Hub, ugostiće 22. i 23. i 24. oktobra deseti po redu OpenIT događaj, koji ima za cilj da omogući studentima dobijanje dodatnog neformalnog znanja – te će putem radionica, motivacionih govora i direktnog rada sa zaposlenima steći neophodno iskustvo koje će im u budućnosti pomoći da se bolje snađu u poslovnom svetu. Teme konferencije su: Informacione tehnologije, Inovacije, Marketing i Preduzetništvo. Više o konceptu na sledećem linku: http://aiesec.org.rs/openit/

Goran Opačić – direktor kompanije Esteh koja je ove godine osmi put na OpenIT-ju

“Dobro je da studenti vide koje su stvari važne firmama, a ne samo šta oni žele. Na ovim konferencijama se nauči za korak više nego što je na fakultetu – tačno onaj korak koji fali. Dolazi više različitih kompanija pa studenti vide da iako smo svi u IT-ju koliko se u stvari svi razlikujemo. To je dobar eksperiment za svakog studenta da vidi da na vreme postavi pitanja sa kojima će se kasnije suočiti u praksi. ”

Ema Crnomarković – student Fakulteta organizacionih nauka na smeru Informacioni sistemi i tehnologije

„Ono što izdvaja OpenIT od svih konferencija na kojima sam učestvovala do sad jeste njena raznolikost i dinamičnost. Takođe po čemu se najviše izdvaja i po čemu je prepoznatljiva jesu power talk-ovi uspešnih ljudi koji su mi zaista promenili pogled na razne stvari, motivisali me, i izazvali me da se pokrenem u profesionalnom smislu. Radionice sa sjajnim predavačima su mi dale mnogobrojne ideje, pored toga što sam naučila dosta o oblasti za koju sam se prijavila. Pre OpenIT-ja nisam ni razmišljala o praksi ili bilo kakvom vidu usavršavanja, sve dok nisam videla koliko se zaista prilika nudi, o čemu sam saznala više preko company circles-a. Zaista jedno sjajno iskustvo, i vikend prepun stečenih novih poznanstava i znanja, pozitivne energije i sjajnog provoda.“

14433181_10210664274992297_2460927231381749197_n

Partneri desetog OpenIT-ja su: Esteh, msg global solutions SEE, Media House, Zuhlke, Comtrade, Dr Oetker, Saga, Impact Hub, Fakultet organizacionih nauka, Dechko tzar, Coca Cola Hellenic, Hleb i kifle, Donesi.com, Alma Quattro, Ekof media group.

Prijatelji konferencije: Snajka de Madre, Hleb i kifle, Coca Cola Hellenic, Donesi.com, Xplorer, Teillor, Supernova i mnogi drugi.

Medijski partneri konferencije: Startit, Netokracija, Youth now, Marketing mreža, Beogradska nedelja, Honorarci, Studenti, InterFON, ITGirls, ITMagazin, Najstudent, Puškice.

 

GLOBAL ENTREPRENEURS – PRAKSE U INOSTRANSTVU

Na konferenciji ćete takođe imati priliku da se informišete više o programu stručnih praksi u inostranstvu iz oblasti informacionih tehnologija, marketinga, poslovne administracije i prodaje.

Jedan neverovatan tim stoji iza celokupnog projekta, i njegovi članovi će biti na raspolaganju svim učesnicima kako bi njihovo iskustvo bilo što lepše i što bolje. To su: Tatjana, Sofija, Gordana, Nikola, Aleksandar i Dušan, dok će program voditi Matija Đumić.

PRIJAVI SE I TI ZA DESETI OPEN IT

Konferencija je namenjena svim zainteresovanim studentima. Prijava je besplatna i traje do 17. oktobra. Možete je naći na sledećem linku: http://aiesec.org.rs/openit/

Takođe nas pratite na https://www.facebook.com/AIESECOpenIT/?fref=ts

dsc_0557