Online psiholog

, ONLINE PSIHOLOG

Na zahtev naših mladih čitalaca i pratilaca, online magazin YouthNOW uvodi jednu zanimljivu, novo-staru, ali pre svega korisnu rubriku, kako bismo što više pomogli upravo mladima u rešavanju životnih nedoumica, najviše u ovakvim situacijama, kada smo u izolaciji, a zove se ONLINE PSIHOLOG. Na sva vaša pitanja odgovaraće jedan od najboljih domaćih stručnjaka na polju psihoterapije i savetovanja – dr. Marko Jovašević.
Pitanja koje budete postavljali biće u potpunosti anonimna, a uradićete to na sledeći način: U side bar-u sa desne strane nalazi se rubrika PSIHOLOG, u polju koje se nalazi ispod napišite pitanje koje želite da postavite, a odgovor ćete dobiti u članku u roku od nekoliko dana.

Marko Jovašević rođen je 1985. godine u Čačku. Diplomirao je 2011. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu. 2014. godine je postao magistar – specijalista menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Iste godine započinje aktivnu edukaciju na polju integrativne psihoterapije sa akcentom na sistemsku porodičnu psihoterapiju pri Evropskoj asocijaciji psihoterapeuta. Sve informacije o tome kako možete kontaktirati doktora Jovaševića možete pronaći na sajtu www.markojovasevic.rs