Stipendija „Best of South East“

, KARIJERA, STUDENTI

Ovo je poziv da nas izazoveš! Da ispitaš rutine i napraviš razliku! Učestvuj u Erste programu za stipendiranje i proširi vidike u sklopu jedinstvene prilike za studiranje i rad. Postani Najbolji/a na jugoistoku!

Ako želiš da…

  • nadogradiš znanje stečeno tokom osnovnih ili master studija prava ili ekonomije
  • kombinuješ međunarodno iskustvo studiranja na jednom od najstarijih austrijskih univerziteta sa praksom ili
  • stekneš praktično iskustvo uz učenje jezika u jednoj od najmodernijih bankarskih institucija u Štajerskoj, a potom se vratiš u Srbiju i nastaviš da učiš od Erste bankara
  • razvijaš se i učiš u međukulturalnom okruženju jednog od najvećih studentskih središta u Austriji za vreme jednogodišnjeg boravka dodatno unaprediš svoje znanje nemačkog jezika

… a pritom ne želiš da razmišljaš i brineš o organizaciji i troškovima studija, prijavi se na program koji uključuje: mesečni džeparac u iznosu od 690 eura, oslobađanje školarine Univerziteta u Grazu, registraciju pri Univerzitetu u Grazu, intenzivan kurs nemačkog u univerzitetskom jezičnom centru „Treffpunkt Sprachen“, razna društvena i kulturna događanja tokom cele godine.

Rok za prijavu je 05.12.2019. do 14h. Prepoznaješ se u gore navedenom? Saznaj više o stipendijama i procesu prijave http://international.uni-graz.at/en/stud/incoming/s-in-mprog/bestofsoutheast/.