Foto-konkurs za zaljubljenike u prirodu PRIRODA BEZ CENZURE

, PULS GRADA

U sklopu događaja EkoSPEKTAR, udruženje ImpactEco 19. septembra u „Madlenianumu“ organizuje izložbu najboljih radova fotografa iz Srbije.

Projekat EkoSPEKTAR je osmišljen kao networking događaj, čiji je istaknuti deo izložba tokom koje će biti predstavljeni najbolji radovi fotografa iz Srbije – fotografije koji svedoče o postojanju dva spektra u našoj životnoj sredini – jednog, koji je posledica negativnog delovanja ljudskog faktora, i drugog, koji postoji kada vodimo računa o prirodi i pronalazimo načine kako da koegzistiramo sa njom.

Profesionalnim fotografima i ljubiteljima osme umetnosti, koji inspiraciju pronalaze u prirodi, udruženje ImpactEco pruža mogućnost da plodovi njihovog kreativnog delovanja budu izloženi pred predstavnicima institucija, organizacija i kompanija koje posluju u domenu održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja, influenserima i medijima.

Svi koji žele da istaknu lepotu krajolika naše zemlje, ali i ukažu na njene delove koji postepeno gube bitku sa bezobzirnim ljudskim navikama, mogu poslati svoje fotografije na: konkurs@impacteco.org.

Foto-konkurs je otvoren do 10. septembra u 20h.

Nije neophodno da fotografije budu zabeležene profesionalnim fotoaparatom. Broj poslatih fotografija nije ograničen.

Iskoristite priliku da utičite na širenje ekološke svesti i pružite svoj fotografski doprinos. Možda će upravo vaši snimci bitiizloženi u “Madlenianumu”.

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine kroz aktivizam  i podsticanje informisanosti o ekološkom značaju. Naše metode i stilovi uključivanja svih uzrasta u borbu za zdraviju životnu sredinu dizajnirani su tako da generišu radoznalost, entuzijazam i želju za promenama.