Put mladog preduzetnika Sajam omladinskog preduzetništva

, BIZNIS I FINANSIJE

Privredni forum mladih po drugi put realizuje projekat “Put mladog preduzetnika” sa idejom da motiviše, inspiriše i podstakne mlade u razvijanju sopstvenog biznisa. Projekat je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta, a njegov centralni događaj, Sajam omladinskog preduzetništva, se održava 21. novembra u hotelu Zira, sa početkom u 11h.

Sajam prati tok rađanja jednog uspešnog biznisa od ideje do tržišnog uspeha. Cilj koji se krije iza ovakvog koncepta jeste da se mladi u našoj zemlji pokrenu ka ideji o razvijanju sopstvenog biznisa, ali i da im se u isto vreme prikaže realna slika koja stoji iza svakog preduzetničkog poduhvata.

Posetioci će u toku trodnevnog sajma imati priliku da u ulozi izlagača vide preko četrdeset preduzetnika, predstavnike habova, institucija i kompanija iz oblasti kao što su inovacije, IT i proizvodnja i prerada hrane. Svi će na jednom mesto biti tu za sva pitanja i nedoumice koje jedna mlada osoba može imati prilikom započinjanja sopstvenog biznisa.

Pored izlagača, posetioci će imati priliku da prisustvuju panel diskusiji na temu “Inovacije u svojstvu savremenog poslovanja”, predavanjima posvećenim upoznavanju rada habova i predstavljanjima rešenja Case Study Challenge-a i odabira najboljih timova.

Prisustvo je besplatno, a dobrodošli su svi mladi ljudi koji žele da rade na sebi, nauče nešto novo i koji vide sebe kao budećeg mladog preduzetnika spremnog da se suoči sa svim potencijalnim preprekama na putu koji ih čeka.

Više informacija o celom projektu možete pročitati na pfm.rs ili dobiti kontaktiratiranjem organizacije na pr@pfm.rs