Info dan o omladinskim razmenama – putuj i upoznaj nove ljude!

, AKTUELNO

Svetski omladinski talas i Udruženje studenata sa hendikepom te pozivaju na „Info dan o omladinskim razmenama” koji će se održati 21. decembra, od 19 časova, u BISC klubu u Uzun Mirkovoj 3.  Predstavićemo ti projekte za mlade finansirane od strane Evropske Unije i učestvovaćeš u zanimljivoj kreativnoj radionici.

Zbog ograničenog broja mesta prijave su OBAVEZNE, a vrše se popunjavanjem formulara, do srede 20. decembra u podne, 12č, putem sledećeg linka: https://goo.gl/Wo33cu. U sredu nakon zatvaranja prijava, bićeš obavešten/a o rezervaciji mesta.

Info dan je organizovan u okviru omladinske razmene “Sport za inkluziju” koja se održala između 6. i 14. novembra u Malagi (Španija), u kojoj su učestvovali mladi iz 6 različitih evropskih država, a čiji je cilj bio razvijanje svesti o važnosti inkluzije mladih iz različitih osetljivi grupa. Prezentaciju će držati mladi koji su učestovali na razmeni, te ćeš imati informacije iz prve ruke!

Iskoristi jedinstvenu priliku da oktriješ svet omladinskih razmena, saznaš kako da apliciraš za projekte i čuješ nezaboravna iskustva onih koji su već učestvovali!

Za dodatna pitanja možete pisati Svetskom omladinskom talasu putem mejla office@worldyouthwave.org

Link za događaj na Fejsbuku: https://www.facebook.com/events/585656841768640/