Forum Vlasina 2017 – prijavi se za najbolje druženje u prirodi!

, AKTUELNO

Druženje, kampovanje, kupanje, radionice, i sve to na jednom mestu! Ako ti je dosta konferencija i seminara zatvorenog tipa, ne propusti priliku da budeš deo Vlasina Foruma. Održaće se od 15-22. jula na Vlasinskom jezeru i okupiće nekoliko stotina mladih iz regiona! Ovo će biti treća godina zaredom otkako se Forum održava, a na sledećem linku možeš pročitati kako je to izgledalo prošle godine.

Na Forumu te očekuju sledeći moduli:

– Preduzetništvo

– Društvena odgovornost

– Omladinski aktivizam

Nisi nikada do sada kampovao/la? Ništa ne brini, jer uz naše organizatore i volontere postaraćemo se da tvoj boravak u prirodi bude i više nego ugodan. Prepostavljamo da imaš pregršt pitanja za nas te smo unapred pripremili nekoliko i odgovorili na njih!

  1. Ko može da se prijavi za Forum i na koji način?

– Svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina mogu učestovati i prijaviti se putem obrasca za učesnike, koji se nalazi na sajtu www.forumvlasina.rs . Cena je 39 eura za prvih 105 prijavljenih.

  1. Šta sve imam obezbeđeno u kampu?

– Iznos koji budeš uplatio/la pokriva organizovan prevoz iz regionalnog centra iz kog krećeš (Beograd, na primer) i sva tri obroka.

  1. Nemam svoj šator i vreću. Šta sad?

– To nam obavezno naglasi u prijavi kako bismo mogli na vreme da ti nabavimo šator i vreću. Nije nikakav problem ako nemaš, doplatićeš 10 eura kako bismo pokrili troškove iznajmljivanja.

  1. Da li je bezbedno da na kampovanje ponesem laptop, fotoaparat i ostale tehničke uređaje?

– Da, naravno, čak je i više nego poželjno kako biste mogli da fotografišete sve radionice, predavanja i druženja.

  1. Da li na Forumu mogu da promovišem svoju organizaciju, projekte i ideje?

– Celokupan Forum je posvećen promociji omladinskog aktivizma, projekata, organizacija, stoga je poželjno da tokom trajanja Foruma deo vremena posvetite promociji svojih organizacija i projekata.

Znamo da vas sve zanima, pa ćemo naglasiti – ovo neće ličiti na Survivior, imaćete obezbeđen besplatan WiFi u kampu! J

Dakle, ne dvoumi se mnogo, već okupi društvo i prijavi se preko sajta www.forumvlasina.rs do 14. jula. Toliko je razloga zašto treba da budeš deo Foruma Vlasina ovoga leta, a mi ti izdvajamo 10 razloga!

P.S. Za sva dodatna pitanja slobodno piši direktno u inbox stranice Forum Vlasina ili na mejlove office@forumvlasina.rs  i onajoka@gmail.com

 

 

Marija Tomić