Proslava svetskog dana velnesa u Limegrove Fitness & Spa centru hotela Metropol Palace

, AKTUELNO

Beograd, 10.06.2017. – Global Wellness Day 2017 obeležava se u subotu, 10. juna, na preko 3000 lokacija širom sveta, a jedna od njih je i luksuzni, nagrađivani Limegrove Fitness & Spa centar hotela Metropol Palace u Beogradu!

Global Welless Day je međunarodna manifestacija koja kao osnovu ima promovisanje zdravog načina života. Obeležava se druge subote u junu, a prvi put je ovaj dan proslavljen u Turskoj kao dan posvećen dobrom i zdravom životu. Glavni ciljevi Svetskog dana velnesa su:

  • Da prepoznamo osnovne životne vrednosti
  • Da se opustimo i razmislimo o bitnim stvarima, makar jedan dan godišnje
  • Da se oslobodimo od stresa prouzrokovanog svakodnevnim navikama i urbanim stilom života
  • Da se pomirimo sami sa sobom
  • Da podignemo svest o zdravom životu i povećamo motivacije za preostala 364 dana.

Limegrove Fitness & Spa centar hotela Metropol Palace se po drugi put za redom priključuje manifestaciji Global Wellness Day! Ove godine događaj se sastoji iz niza grupnih treninga uz specijalističke konsultacije o lepoti, zravlju, rekreaciji i ishrani. Sve ovo biće upotpunjeno odličnom muzikom (DJ set by Zoe Milano), keteringom, popustima i poklonima za goste.  Ulaz je besplatan za sve posetioce!

U sklopu manifestacije gosti će moći da vežbaju i oprobaju se u različitim fizičkim aktivnostima i to:

16:15 – Aerial Yoga
17:00 – Kardio trening
17:30 – Hatha Joga
18:00 – Zumba
18:30 – Flow Joga
19:00 Funkcionalni trening

Otvaranje događaja je u 16 časova, a pre zatvaranja ovog dana posvećenog zdravlju, izvući ćemo i srećne dobitnike vrednih nagrada.

 

O Limegrove centru:

Limegrove predstavlja velnes koncept sa jedinstvenim, personalizovanim ponudama, koje obuhvataju prednosti i koristi spa tretmana i rituala, fizičke kondicije, lepote i ishrane. Specijalisti, za svaku oblast posebno, rade zajedno sa vama na dostizanju rezultata koje vi želite i koji su vam potrebni, a sve to u prijatnom okruženju. Zapravo, Limegrove je stil života, koji će vam pomoći da se osećate bolje, izgledate bolje i živite bolje

Izvor: PR