Uspeh preko noći posle 11 godina bez sponzora ili bogatog momka!

, AKTUELNO

Čačanka Andrijana Zimonjić nakon 11 godina u svetu muzike, snimila je svoju prvu pesmu i spot pod nazivom Probaj ponovo. Pesma je na društvenim mrežama naišla na dobre kritike, kako profesionalnih muzičara tako i publike.

“Nakon 11 godina rada snimila sam prvu pesmu Probaj ponovo, a prati je i spot. Nameravam da snimam još nekoliko pesama, a cilj mi je da kroz svoje pesme širim ljubav i da podstičem ljude da budu još bolji i da je sve moguće, jer sam svojom upornošću godinama unazad uspela da ostvarim svoj san. Tekst za pesmu Probaj ponovo napisao je Milan Ravić, a muziku i aranžman Milan Vučinić.

Andrijana je u svet muzike ušla sa sedam godina kada je krenula u Muzičku školu na odsek klavir i flauta. U Čačku je završila Medicinsku školu, a u Beogradu Učiteljski fakultet.

“Pored toga, završila sam nekoliko škola pevanja i to kod Aleksandre Radović i Marije Mihajlović. Sa 17 godina počinjem profesionalno da se bavim pevanjem. Nastupala sam po celoj Srbiji i radila sa nekoliko bendova. Poslednje dve godine radim kao solista, živim i radim u Beogradu gde pretežno nastupam. Trenutno pevam na prekookeanskom kruzeru što je za mene jedno novo iskustvo”, navodi Andrijana, koja pored pisanja i komponovanja svira nekoliko instrumenata: gitaru, flautu, saksofon i klavir.

Andrijanina najveća želja je da održi koncert u Sava Centru, a sudeći po njenom radu i entuzijazmu nećemo još dugo čekati na to. Poslušajte pesmu: