VIA ACADEMICA – CAREERS OF THE FUTURE

Dragi učenici, studenti i roditelji,  

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da će se 10. aprila održati CAREERS OF THE  FUTURE, sajam najboljih univerziteta za zanimanja budućnosti, u organizaciji vodeće  regionalne kompanije za obrazovanje u inostranstvu, Via Academice.  

Via Academica, kompanija specijalizovana za studije u inostranstvu i akademsku i profesionalnu orijentaciju, ovog proleća okuplja predstavnike najsavremenijih zanimanja koji će preneti svoje iskustvo i svoj profesionalni put, kao i svetske univerzitete koji nude studijske programe u skladu sa inovacijama u nauci i tehnici.  

Cilj sajma Careers of the future je da mladi iz zemalja Zapadnog Balkana upoznaju profesije  koje se traže na tržištu rada, kao i studije u inostranstvu kroz svoja potencijalna zanimanja. Na  taj način, budućim studentima želimo da pružimo prave informacije o studijskim  programima i stipendijama, da im omogućimo uvid u karijerne mogućnosti koje im se  pružaju, i da ih motivišemo za akademsko usavršavanje na univerzitetima širom sveta.  

Sajam će biti održan na jedinstvenoj online platformi kojoj može da se pristupi sa svih  uređaja: desktop i laptop računara, tableta i mobilnih telefona. Predavanja stručnjaka će  omogućiti studentima da postavljaju pitanja, svaki univerzitet će imati svoj virtuelni štand sa  najbitnijim informacijama, a u sobama za umrežavanje studenti će moći da se povežu sa  posetiocima koji su zainteresovani za istu oblast studija i isto zanimanje budućnosti. Pored  toga, imaće priliku da zakažu razgovor sa predstavnicima univerziteta i da u neformalnom  razgovoru saznaju sve što ih zanima o konkretnim programima i aplikacionim procedurama.  

Učešće na sajmu potvrdili su sledeći evropski univerziteti: KdG Karel de Grote University of  Applied Arts and Sciences, BSB Burgundy School of Business, EU Business School, Jacobs  University Bremen, ACT American College of Thessaloniki, Utrecht University, Vrije  University Amsterdam, SEG Swiss Education Group, IED Istituto Europeo di Design, LUISS  University, LUISS Business School, International University of Language and Media,  University Cattolica del Sacro Cuore. 

Ovo je prava prilika da naši učenici i studenti saznaju više o koracima ka budućem  obrazovanju i profesionalnom usavršavanju. 


Više informacija o Sajmu možete pronaći na linku: https://viacademica.com/careers-of-the future-online-sajam/ 

Ispunite pasoš znanjem!