Panel diskusija “Pokretanje i razvoj E-Commerce biznisa od A do Š“ na Ekonomskom fakultetu

Pozivamo sve zainteresovane studente sa Ekonomskog i ostalih fakulteta, kao i sve one koji žele da pokrenu i/ili razviju svoj E-Commerce biznis da nam se pridruže na panel diskusiji „Pokretanje i razvoj E-Commerce biznisa od A do Š”.

Diskusija će biti održana 31. oktobra na u Profesorskoj sali Ekonomskog fakulteta u trajanju od 17 do 19h.

Na diskusiji ćemo pričati o:

  • Pokretanju i optimizaciji online prodavnice za manji i veći broj proizvoda
  • Magento ili Woocommerce – za koju platformu se odlučiti
  • Funkcionisanju E-commerce usluga u bankarskom sektoru
  • Izgledu korisničkog interfejsa i psihološkim okidačima kupovine
  • B2B elektronskoj trgovini i e-lancu snabdevanja
  • Najčešćim načinima naplate proizvoda
  • Uspešnim platformama poput Dijaspora.Shop i Sport Vision-a
  • Izmenama zakona u trgovini i novim oblicima elektronske trgovine
Učesnici panela su:

Marko Ilić, menadžer razvoja poslovanja u Dijaspora.Shop

Marko Ilić je pre 15 godina pokrenuo prvu click and mortar prodavnicu e-Dućan, a danas je menadžer razvoja poslovanja u online prodavnici Dijaspora.Shop. Ovo je najveća srpska online prodavnica sa 65.000 proizvoda koji su raspoređeni u 18 kategorija, a njen cilj je da srpskoj dijaspori omogući pouzdane proizvode i usluge. Suosnivač je Udruženja za elektronsku trgovinu Srbije. Jedan period je radio kao izvršni direktor e-trgovine u Ringier Axel Springeru i u Tako Lako Shop-u. Ko-osnivač je E-Commerce Asocijacije Srbije.

Miloš Radulović, Tim lider za e-commerce u Banca Intesa

Miloš Radulović korporativno iskustvo stiče u Banca Intesa ad Beograd. U njoj već 7 godina radi na, između ostalog, poslovima razvoja E-commerce usluge kao Tim lider za E-commerce. Od 2010. do 2012. godine, radio je u VUB banci Slovačkoj na projektu integracije nove platforme za Internet bankarstvo. Završio je niz stručnih kurseva, programa obuke, a napisao je i knjigu, kao i nekoliko stručnih radova. Član je Upravnog odbora E-commerce Asocijacije Srbije.

Ivan Tanasković, osnivač magazina E-Commerce.co.rs

Specijalista E-Commerce poslovanja sa više od 10 godina iskustva u Internet prodaji na domaćem i inostranom tržištu. Dosadašnju karijeru je izgradio kroz E-Commerce startup kompanije i telekomunikacije, uvek radeći u sektoru za Internet prodaju. Najvrednije biznis iskustvo stiče vodeći jednu od najvećih Internet retail prodavnica kod nas Tehnomanija.rs. Znanje dopunjuje internacionalnim iskustvom u gambling industriji u kompaniji Mozzart, vodećem priređivaču igara na sreću u jugoistočnoj Evropi. Član je Upravnog odbora E-commerce Asocijacije Srbije.

Moderator panel diskusije je Dragan Stojković, profesor Ekonomskog fakulteta na predmetu Elektronska trgovina i e-biznis.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: http://bit.ly/2BiaNP0

Prijave su obavezne i otvorene za sve do 30.10. 2019. godine.