Regionalni Biznis i IT događaj godine – Future is NOW ove godine uživo online iz Beograda, Zagreba i Sarajeva

U Beogradu, Zagrebu i Sarajevu će se 19. i 20. novembra održati peti po redu  Future is NOW, do sada najveći IT i biznis premium događaj, posvećen korporativnim inovacijama i IT trendovima koji doprinose razvoju poslovanja u uslovima krize.

Novonastala situacija, prouzrokovana globalnom krizom, iznenadila je i uzdrmala ceo svet i svakako nije lako izboriti se sa njom. Iz tog razloga, ovogodišnja glavna tema Future is Now konferencije biće posvećena svim vitalnim sektorima kompanija i najboljim primerima i inovacijama kojima se na pravi način možete izboriti sa izazovima u vreme krize, a program konferencije će biti organizovan u vidu interaktivnih onlajn panela na kome će govoriti regionalni lideri i posebnih predavanja najvećih svetskih stručnjaka.

Ove godine, konferencija Future is Now pomera svoje granice, a publika iz celog regiona će moći da je prati uživo online, i to iz čak 3 studija u 3 države – Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine!

Događaj je namenjenbiznis developerima, inovacionim menadžerima, HR i marketing profesionalcima iz različitih kompanija, generalnim direktorima, top menadžmentu, kao i IT profesionalcima.

„Svaka kriza može biti i šansa, zato ćemo pokušati da damo što više primera i ideja kako biznis može izaći iz krize kao pobednik. Ovogodišnji Future is Now će biti prilika da se uživo čuju rešenja koja su implementirale najuspešnije kompanije u regionu, i to u interaktivnom online programu kroz radionice, panel diskusije, predstavljanja najinovativnijih poslovnih rešenja, predavanja zanimljivih key note govornika“, izjavio je Miloš Čevizović, programski direktor događaja.

Neke od tema panela će biti:

  1. Future of Business development and Sales: How to grow in crisis times?
  2. Role of Marketing and Corporate Communication in managing a systematic crisis
  3. Future of internal communication and managing employees in crisis: How to keep teams productive and motivated
  4. Future of Legal: Managing Tax, trade and regulatorysystems for increase stability and security 
  5. Future of manufacturing operations: Maintaining production levels with having workers safety at first place?
  6. Future of Finance: Maintain liquidity and cash flow at optimum in crisis times
  7. Business Intelligence Solutions for better crisis management
  8. Future of Telecom and its vital role of managing business operations
  9. Future of Logistics and Supply chain: How to keep running operations and meet every client expectation?
  10. How to be innovative and create new products in crisis times?

Ne postoji čovek niti kompanija koje nije „dotakla“ kriza, stoga verujemo da će svako pronaći svoje mesto na konferenciji. Prijave su otvorene, a možete se prijaviti putem sajta www.futureisnow.live