Youth NOW

Konkurs za praksu namenjen osobama sa invaliditetom

Na Forumu Mladih sa invaliditetom, aktivan je konkurs za pozicije praksi namenjen mladima sa invaliditetom. Čak 10 kompanija nudi svoje radne pozicije, uključujući: „Delhaize Srbija“, „Delta Holding“ i „Elektroprivreda Srbije“, za čak 16 praktikanata.

Forum Mladih poziva sve zainteresovane mlade ljude sa invaliditetom, do 35 godina starosti, sa prebivalištem u Beogradu, da se prijave na konurs za pohađanje prakse.

Praktikanti će svoje radne obaveze obavljati u trajanju od tri meseca, sa uključenom mentorskom podrškom na radnom mestu, pri čemu će od Foruma Mladih sa invaliditetom dobijati i novčanu nadoknadu na mesečnom nivou za pokriće troškova prevoza i toplog obroka.

Rok za prijavu praktikanata je 23.02.2018. i, osim mentorske podrške u okviru poslovne prakse, privredni subjekti su obezbedili i novčane nadoknade za odabrane kandidate koji budu pohađali istu.

Opis postojećih pozicija koje se nude u okviru pojedinačnih kompanija, tražene uslove od strane poslodavca i prijavni formular možete naći putem linka: http://fmi.rs/?page_id=2976.

Prijavni formular takođe možete popuniti i na sajtu: http://www.fmi.rs, ili dostavljanjem svoje radne biografije na mail:  office@fmi.rs sa naglaskom da se radi o participaciji za poslovnu praksu, i naglaskom na poziciju za koju se kandidat prijavljuje.

Nakon izvršene prijave, mole se kandidati da popune formular na sledećem linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV.

Marković Milica

Izvor: Centar za Razvoj Karijere Univerziteta u Beogradu

Fotografije preuzete sa: pixabay

Exit mobile version