Youth NOW

Spotify od sada dostupan i u Srbiji

Streaming postaje sve popularniji način za slušanje muzike – a Spotify je najpopularniji besplatni streaming servis na svetu, koji je konačno dostupan i u Srbiji.

Za one koji ne znaju, streaming konkretno znači da se nijedan fajl, odnosno pesma u ovom slučaju, ne skladišti lokalno, tj. na vašem kompjuteru ili telefonu, već se kompletno nalazi onlajn, u tzv. cloud-u. Ovo je vrlo, vrlo praktično iz dva razloga: memorija i brzina. Samim tim što se pesme ne skladište lokalno, ušteđuju se potencijalni gigabajti memorije, a neverovatnom lakoćom se dolazi do novih pesama.

Spotify zajednica širom sveta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premium pretplatnika, a u Srbiji će ponuditi iskustvo slušanja domaće i strane muzike – više od 50 miliona numera i milion podkasta.

Usluga Spotify dostupna je besplatno, a uz pretplatu na Spotify Premium dobićete verziju bez prekida.

Pročitajte i: Saveti kako da vaš telefon traje duže

Spotify vam nudi:

Osim tržišta Srbije, Spotify je lansiran na 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazahstan, Belorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatsku, Kosovo, Crnu Goru, Ukrajinu i Severnu Makedoniju.

Pročitajte i: Organizuj svoje vreme uz najbolje TO DO aplikacije

Pripremila: Tamara Vejin

Izvori: lifehacker.rs, www.danas.rs

Exit mobile version