Youth NOW

Toni Montana se vraća na scenu – sprema se rimejk filma Scarface!

Već duže vreme se šuška da se snima nova verzija kultnog filma Scarface. Svima nam je poznat genijalan lik Tonija Montane koga tumači Al Paćino. Naravno, kao i svaki moćan muškarac, ništa ne bi mogao bez njegove lepše polovine Elvire, koju tumači Mišel Fajfer. Ko će ih zameniti i da li će nova verzija uspeti da ispuni visoka očekivanja publike?

Ovo će biti treća verzija ovog klasika. Sve počinje od prve verzije iz 1932. od Hauarda Hoksa snimane u Čikagu. Zatim druga verzija je iz 1983. sa Al Paćinom u Majamiju. Sledeća destinacija je Los Anđeles!

„Universal pictures“ je odredio reditelja – Luka Gvandinjo, poznat po filmu Call me by your name. Za scenario će se pobrinuti poznata braća Koen.  Poslednji film Luke Gvandinjo je Suspiria, koji je takođe rimejk istoimenog horora iz 1977. godine. Možemo reći da ima iskustva u stvaranju novijih verzija kultnih filmova kojima se uvek vraćamo. Novi Scarface će producirati Dilan Klark uz pomoć poznatih imena kao što je Skot Stuber, Brajan Vilijams i Marko Marabito.

Još uvek nije poznato kakva će biti postava glumaca, ostaje nam da nagađamo. Diego Luna je prvobitno trebalo da zameni Al Paćina ali je on potvrdio da ipak neće biti deo ovog projekta. Za sada nema detaljnijih informacija, ali sigurno je dovoljno da nas sve zainteresuje!

Pročitajte i: Letovanje u Srbiji – ovo su mesta koja morate posetiti!

Fotografije: pinterest.com

Pripremila: Sofija Bogosavljev

Exit mobile version