Youth NOW

Pol Rad – čovek koji ne stari

Poznat kao jedan od holivudskih zvezda koje ne stare, pedesetdvogodišnji Pol Rad proglašen je za najseksipilnijeg muškarca 2021. godine. Ovakav izbor magazina „People“, šokirao je mnoge njegove čitaoce, kao i samog Pola.

Poznat po svom talentu za komediju, većina njegovih uloga jeste upravo u filmovima ovog žanra, a prvi put se na javnoj sceni pojavio u filmu „Clueless“ 1995. godine i tada je njegova karijera krenula na gore. Svojim ulogom u kultnoj seriji „Prijatelji“ pokazao je da njegov talenat za glumu nije ograničen samo na film.

Mlađe generacije vreovatno će ga pre prepoznati po ulogama u Marvelovim filmovima u kojima tumači ulogu Antmen-a. Za razliku od ostalih superheroja muškog pola u Marvelovim filmovima, Pol je u najmanjem broju scena prikazan kao „shirtless“, ali je ipak uspeo da pobedi svoje kolege u izboru za najseksi muskarca godine. Sobzirom na prethodno rečeno, može se reći da su, osim fizičkog izgleda, šarm i duhovitost ove godine bili kriterijumi u izboru ovog magazina.

Kako NOIZZ prenosi, na pitanje da prokomentarise ovu nagradu u Stiven Kolbertovoj emisiji “The Late Show”, Pol je odgovorio da je počastvovan, ali i da je svestan da ga očekuje dosta zadirkivanja od strane njegovih prijatelja:

„Kao što i treba. Mislim, ja bih to uradio. Ipak, ja ću prisvojiti ovu titulu. Neću pokušavati da budem prizeman. Pravim vizit karte već. Ali svi moji prijatelji će me uništiti i to i očekujem od njih. Zato i jesu moji prijatelji – napomenuo je glumac.“

Voditelj ove emisije se osvrnuo i na činjenicu da se već godinama njegov fizički izgled ne menja, kao da ne stari, a on mu je odgovorio:

“Iznutra imam 80 godina. Ovde je čista tama. I malo hidrantne kreme.”

Mi smatramo da je i te kako zaslužio ovu titulu s obzirom na to koliko je žena bar u nekom trenutku svog života bilo očarano njim.




Autor: Pejić Katarina
Izvor: Noizz.rs
Foto izvor: Pinterest

Exit mobile version