Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom tekstu.

youthnow.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. youthnow.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, video i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

youthnow.rs ima autorska prava na sve sadržaje sajta. Neovlašćeno korišćenje, prerađivanje, objavljivanje ili umnožavanje bilo kog dela sajta bez dozvole autora smatra se kršenjem autorskih prava sajta youthnow.rs i podložno je odgovornosti. Stavovi sadržani u autorskim tekstovima odražavaju stav autora i ne moraju odražavati zvanično mišljenje sajta.

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

Međutim, youthnow.rs ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

youthnow.rs ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama sajta youthnow.rs. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

youthnow.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke youthnow.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među omladinom.

 

youthnow.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke u rubrici online psiholog poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

youthnow.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila youthnow.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt youthnow.rs zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.