5 najboljih mesta za izlazak u Beogradu

, LIFESTYLE

Ako ste ljubitelji dobrog provoda i uživate u njemu, Beograd je pravo mesto za vas. Beograd kao centar dešavanja, nudi mnoštvo opcija za izlaske. Srpska predstonica ponosno nosi titulu mesta koje vam može pružiti najbolji noćni provod. Dobro opremljeni klubovi koji puštaju stranu i domaću muziku će vam pruziti provod za pamćenje. Godine nisu bitne jer ovaj grad prožima svojom energijom i vodiće vas kroz noć. To iskustvo će vas navesti da mu se ponovo vratite.

1.Prvi na našoj listi je klub Kasina by Comunnity koji je sada već poznati i legendarni Beogradski klub, ali pre toga bio je pivnica koja je doživela transformaciju u jedan od ekskluzivnijih klubova. Smešten je u samom srcu Beograda, na Terazijama. U Kasini često nastupaju velike zvezde koje će vam obezbediti odličan provod do jutra. Naravno zbog svoje ekskluzivnosti postoji dress code koji se mora poštovati kao i starosna granica za ulazak u klub koja je 23 godine. Izuzetan ambijent Kasine kao i energija će vas očarati i sigurno će te je posetiti opet.  

2. Na drugom mestu je klub kafana Tarapana, koji je izuzetno mesto za one ljude koji vole mix kafane i kluba. Nalazi se u centru Beograda u ulici Kneza Miloša i prosto je nezobilazno mesto ako zelite dobar provod koji traje do jutra. Dress code je obavezan, casual/elegant i starosna granica za ulazak je 21 godinu. Možete očekivati razne nastupe poznatih estradnih pevača, koji će napraviti izuzetnu atmosferu. Sama kafana je predivnog enerijera u kom možemo videti spoj srpske kafane i svetskog kluba. Posle jednog odlaska sigurno ćete opet zakucati na ova vrata.

3. Na trećem mestu je splav Freestyler, koji se nalazi na Ušću, ali takodje postoji i klub koji je preko puta keja, sa druge strane reke Save na Beton Hali. Splav Freestyler je najbolje posetiti leti, jer tako možete doživeti pravi letnji provod sa pogledom na reku. Osvetljenje kao i muzika nateraće vas da se ludo provedete i zapamtite tu noć zauvek.

Pročitaj i: Muzika danas – pustinja

4. Na četvrtom mestu je klub The Bank , koji je savršeno mesto za ljubitelje elektronske i RnB muziku. Imaćete pravu priliku da čujete jedne od najboljih dj-eva, koji se trude da svakim nastupom oduševe publiku sve više. Klub je poprilično veliki i može primiti i do 400 gostiju, ali često se dešava da su sva mesta popunjena. Klub se nalazi u Crnogorskoj 12 kod Brankovog mosta, starosna granica za ulazak u klub je 21 godina. Ovo je mesto gde izlaze iskusni klaberi koji podižu atmosferu koja traje kasno u noć. Ovde vlada posebna energija koju ne smete propustiti.

5. Na poslednjem mestu, ali ne i najmanje važnom, nalazi se klub Mr.Stefan Braun kao jedan od starijih klubova sa dugim ugostiteljskim iskustvom. Klub je smešten na devetom spratu zgrade, koja je u blizini Železničke stanice. Drees code je casual/elegant, a starosna granica za ulazak je 21 godina. U Mr.Stefan Braunu se pušta najkvalitetniji pop, haus kao i domaća muzika koja pravi neverovatnu energiju. Šank koji se nalazi na sredini kluba, čini neverovatan i zanimljiv enterijer koji svakome upada u oko. Profesionalni barmeni, koji spretno barataju čašama i flašama dok spremaju Vaš omiljeni napitak, dodatno čine atmosferu još boljom. Ovaj klub nudi neverovatan provod i vatrenu atmosferu koja vas može popeti i do stola. To je nešto što se ne može opisati rečima već mora da se doživi. 

Da li živeli u Beogradu ili ga makar posećivali s vremena na vreme, morate osetiti njegov noćni život. To je nešto što se retko gde može naći, a kada se nadje ne propušta se. Ako niste do sada posetili ovaj fantastičan grad, nadam se da smo vam ovim tekstom zagolicali maštu i da imate želju da iskusite čari Beograda. Beograd vam nudi noći o kojima možete da sanjate i zato što pre dodjite i doživite čaroliju koja traje već decenijama. Nadamo se da će te uživati u poseti!

Pripremila: Elena Vujčić