AIESEC – Zakorači u svet IT-ja

, AKTUELNO

Da li znaš da je Zuckerberg svoju programersku karijeru započeo još kao srednjoškolac? U njegovo vreme dostupnost i razvoj informacionih tehnologija bila je na mnogo nižem nivou nego danas. Danas, tehnologiju srećemo na svakom koraku.

Ukoliko želiš da znaš više o svetu novih tehnologija i naučiš kako da primenjuješ to znanje:

AIESEC organizuje projekat TEACHnology za srednjoškolce!

TEACHnology projekat počinje 15. novembra i traje 5 nedelja. Održava se uživo na Fakultetu organizacionih nauka, ali u zavisnosti od epidemiološke situacije, prilagodiće se format projekta i biće održan online. Učešće na projektu iznosi 2000 din.

Učešćem na projektu možeš da:

  • Stekneš nova poznanstva
  • Čuješ motivacione govore i priče stručnjaka iz oblasti IT-ja
  • Naučiš da radiš u timu
  • Stekneš nova znanja iz neke od oblasti: game development, web design, cyber security, cryptography i kako da ih primenjuješ
  • Poboljšaš svoje networking veštine

Koja je ideja projekta?

Ideja jeste da kroz dve do tri kreativne radionice nedeljno, sa kompanijama i stručnim predavačima iz oblasti IT-ja, srednjoškolce upozna sa osnovama informaciono-komunikacionih tehnologija, razvoju sajtova, web dizajnu i ostalim programerskim veštinama i sve to kroz rad u timovima.

Kako da se prijaviš? Klikom na LINK

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!
Izvor: AIESEC Srbija