Erazmus+ Chat – #ERAZMUSzaTEBE

, STUDENTI

U utorak, 30. marta sa početkom u 18h, održaće se još jedan Erasmus+ Chat, koji ovaj put organizuje Erazmus studentska mreža Beograd.

Tokom događaja imaćete priliku da saznate više  o mogućnostima koje pruža Erazmus+ program kada su u pitanju mladi i studenti. Kroz razgovor sa studentima koji su prošli kroz razmenu objasnićemo kako izgleda proces prijave za Erazmus razmene i kako je učesnicima ta razmena značila.

U razgovoru učestvuju Tamara Radosavljević, koja je prethodnog školskog semestra bila na razmeni u Finskoj i Aleksandar Rajović, sadašnji student na razmeni u Srbiji. Koji su benefiti učestvovanja, šta su novo naučili i da li je odlazak na razmenu bio ispravna odluka, samo su neka od pitanja na koja će odogvarati učesnici događaja.

Događaj možete pratiti uživo putem Facebook Live-a na stranici Erazmus studentske mreže Beograd. Takođe, moćićete i da postaviti pitanje učesnicima o svemu što vas zanima.

Erazmus+ je program Evropske unije koji obezbeđuje finansiranje projekata za saradnju u tri oblasti: obrazovanje, mlade i sport. U polju obrazovanja program se posebno fokusira na studentsku mobilnost, koja je sve popularnija među studentima u Srbiji.

Ove događaje organizuje Erazmus studentka mreža (ESN) uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji. ESN je međunarodna studentska organizacija koja podržava i razvija studentske razmene u Evropi.


Izvor: Erazmus Srbija