ONLINE SAJAM STUDIJA U INOSTRANSTVU – Promeni svoju budućnost

, KARIJERA, STUDENTI

Dragi učenici, studenti i roditelji,

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da će se 24. i 25. oktobra održati najveći regionalni virtuelni sajam obrazovanja u inostranstvu ONLINE STUDY EXPO u organizaciji vodeće regionalne kompanije za obrazovanje u inostranstvu, Via Academice.

Via Academica, kompanija specijalizovana za studije u inostranstvu i akademsku profesionalnu orijentaciju, po drugi put ove godine okuplja najbolje svetske univerzitete koji će se predstaviti na jedinstvenom događaju iz oblasti obrazovanja, a sve to na samo nekoliko klikova od vas.

Cilj Sajma jeste da mladi iz svih zemalja Zapadnog Balkana dobiju prave informacije o studijskim programima i stipendijama, steknu uvid u mogućnosti koje im se pružaju, kao i da dobiju motivaciju za akademsko usavršavanje na univerzitetima širom sveta.

Pored univerziteta, na Sajmu će se predstaviti najprestižnije srednje boarding škole iz Amerike.
Zbog trenutne situacije izazvane pandemijom COVID-19 Sajam će biti održan potpuno online. Predavanja i prezentacije univerziteta će moći da se prate sa svih uređaja: desktop i laptop računara, tableta i mobilnih telefona. Sesije će omogućiti studentima da postavljaju pitanja i da učestvuju u diskusiji. Pored toga, svi posetioci imaće priliku da zakažu razgovor sa predstavnicima univerziteta i da u neformalnom razgovoru saznaju sve što ih zanima o konkretnim programima i aplikacionim procedurama.

Platforma na kojoj će se održati sajam je kreirana tako da bude laka za korišćenje, svaki univerzitet će imati svoj virtuelni štand sa
najbitnijim informacijama i live četom gde će učenici i studenti moći direktno da komuniciraju sa predstavnicima univerziteta lično.

Na sajmu će se predstaviti preko trideset univerziteta iz inostranstva, a ovo su samo neki od njih: Universita Cattolica del Sacro Coure, Universita Bocconi, Webster University Vienna, Tilburg University, EU Business School, Navitas UK, American College of Thessaloniki, Swiss Education Group, Jacobs University Bremen, Utrecht University, IULM University, Politecnico di Milano, Istituto Europeo di Design – IED.

Ovo je prava prilika da naši mladi i talentovani ljudi saznaju više o koracima ka svom budućem obrazovanju.

Više informacija o Sajmu možete pronaći na linku:
www.viacademica.com/novi-online-study-expo-nova-prilika-za-studije-u-inostranstvu/