Top 5 beauty aplikacija koje morate probati!

, IT

Činjenica je da danas živimo u svetu površnosti i prolaznih vrednosti gde dobra većina ljudi, kako osobe ženskog, pa tako i muškog pola, teži da izgleda što lepše i zasija u očima posmatrača. Žive se Instagram životi, u fokusu su materijalizam i raskoš, a realnost zapravo priča sasvim drugu priču. Naravno, normalno je da svako od nas želi da ima kul fotku i dobije što više lajkova, ali treba imati granicu i ne odstupati mnogo od realne priče. U nastavku ćemo vam ponuditi top pet beauty aplikacija koje će vam pomoći da od obične napravite sjajnu fotografiju, a opet da u tim efektima i prerađivanju ne izgubite sebe i svoj lični pečat.

YouCam Makeup-Magic Selfie Cam

Ulepšavanje nikada nije bilo lakše uz ovu aplikaciju. Omogućava vam da nanesete šminku na celo lice i isprobate kako izgledate sa različitim make-up tonovima. Ukoliko se premišljate da li da promenite boju kose ili je možda skratite jer vam je dojadila stara frizura, uz YouCam aplikaciju možete sve isprobati pre nego što bude kasno. Nudi sve boje kose, kao i kratke i duge frizure. Još jedna od opcija je izbeljivanje zuba, kao i promena boje očiju. Mogućnosti su zaista brojne, a ako vas zanima kako da od lepotice bez šminke dođete do našminkane lepotice, instalirajte ovu aplikaciju i igrajte se!

Pretty Makeup

Evo još jedne ulepšavajuće aplikacije se selfie kamerom. Ovaj uređivač fotografija vam omogućava da u potpunosti preobrazite svoj selfie. Fotke koje napravite u ovoj aplikaciji možete sačuvati na telefonu, a ako su zaiste dobre i vredne objavljivanja, možete ih podeliti na društvenim mrežama. Ono što Pretty Makeup izdvaja od ostalih aplikacija tog tipa jeste činjenica da obavlja svoj posao dosta prirodnije i realističnije. Nudi vam mnogo efekata šminke i uz malo truda možete napraviti zaista kvalitetnu i profesionalnu fotografiju.

Bestie

Aplikacija koje ne nosi bez razloga ovo ime. Sigurni smo da ćete je zavoleti čim je instalirate jer su pogodnosti koje vam nudi zaista brojne. Ulepšava vam kožu, retušira je i krajnji efekat je prirodna i blistava koža. Za one koji imaju problem sa aknama uz Bestie aplikaciju mogu da zaborave na njih s obzirom da i za to postoji odgovarajući efekat. Takođe nudi mnogo animiranih nalepnica, kao i nakit i druge ulepšavajuće ukrase. Ukoliko želite da napravite do sad neviđeni selfie, a ne znate kako da namestite telefon, imate opciju uključivanja tajmera tako da imate sasvim dovoljno vremena da ispozirate onako kako ste zamislili. Ako se odlučite za Bestie aplikaciju, sigurni smo da će vam ona postati bestie.

MakeupPlus

Uz ovu aplikaciju kao da ste dobili svog ličnog profi šminkera. MakeupPlus je jedna od boljih beauty aplikacija današnjice. Najbolje od svega što nudi jeste mogućnost isprobavanja novog kozmetičkog proizvoda pre nego što se odlučite da ga kupite. Možete da menjate boju usana i da isprobavate razne ruževe, ali ne samo to, već i trepavice, konture i sve ono što je potrebno da biste došli do savršenog izgleda. Funkcija je svakako mnogo, pa da vam ne bismo baš sve otkrili, instalirajte, probajte, a mi se nadamo da nismo pogrešili sa ovom preporukom.

Perfect365

Poslednja beauty aplikacija koju smo izdvojili za vas jeste Perfect365 koju koristi oko 100 miliona korisnika širom sveta i ova brojka dosta govori o njenom kvalitetu. Aplikacija se ažurira na nedeljnom nivou, i to uz pomoć profesionalnih umetnika. Nudi vam više od 200 unapred osmišljenih stilova koje možete isprobati, a ako vam nijedan ne odgovara, u mogućnosti ste da prilagodite sopstveni stil uz pomoć više od 20 ugrađenih alata. Uz to, osim što imate pregršt opcija i funkcija, takođe vam nudi savete za svakodnevno šminkanje. Sve u svemu, sigurni smo da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za ovu aplikaciju jer se uz Perfect365 dolazi do perfektnih fotografija.

Naš izbor pet beauty aplikacija je ovde završen i nadamo se da ćete se bar za neku odlučiti i malo eksperimentisati sa svojim izgledom. Sve što je umereno ne može da ne valja i kroz ovaj proces prerađivanja fotki možda se i odlučite za veću promenu u realnom svetu. Držimo fige!

Pročitajte i: 7 neobičnih aplikacija koje vam zapravo mogu pomoći

Pripremila: Bojana Petrović

Izvor: womenlovetech.com, redbytes.in, play.google.com

Foto: play.google.com