Kako da napravite onlajn pozivnice i čestitke za sve prilike

, IT

Sada, kada se sve vratilo u normalu, došlo je vreme za sve one proslave koje su bile odložene zbog virusa. Bilo da su to rođendani, svadbe, godišnjice ili mature, prvo što vam je potrebno su pozivnice. Evo kako da sami napravite pozivnice, za koje nećete izdvojiti novac, a poslaćete ih svima samo jednim klikom.

Neki ljudi su zadržali običaj slanja papirnih pozivnica, specijano štampanih i uređenih po meri za specijalne prilike kao što su svadbe ili osamnaesti rođendani. Za takve svečanosti štampa se veliki broj pozivnica, koje se potom šalju i pritom predstavljaju veliki izdatak za organizatora.

Bez obzira na to da li želite klasične, šaljive ili elegantne pozivnice, brzo, lako i jeftino ih možete napraviti putem aplikacije, a znaćete da su ih svi primili bez dugog čekanja na dostavu.

Koristeći aplikaciju Greetings Island ili Invitation Card Maker, uz malo kreativnosti možete kreirati pozivnice po svojoj želji, bez ikakvih troškova i veoma brzo ih poslati svima.

Pročitajte i: Kako da samostalno napravite stikere za Viber i WhatsApp

Greetings Island

Aplikacija Greetings Island vam nudi veliki izbor događaja za koje pravite pozivnice.

  • Ukoliko već znate koja je to prilika, možete izabrati neki od već napravljenih šablona i uneti podatke o događaju koji organizujete.
  • Ukoliko pak želite da napravite unikatne pozivnice po svom ukusu odaberete opciju Upload your own i kreirate je po svojim željama.
  • Na pozivnicama možete menjati vrstu slova, boje, izgled, veličinu i okvir.
  •  Takođe, ono što ova aplikacija nudi je i ubacivanje slika.

Čestitke, koje danas gotovo i da ne postoje, idealan su znak pažnje, bilo da su za praznike, rođendane, godišnjice ili neku drugu priliku. Tradicionalne čestitke aplikacija Greetings Island  zamenila je onlajn čestitkama i  nudi vam mogućnost da samostalno napravite čestitke za sve prilike. One imaju korice i unutrašnjost koju možete samostalno kreirati ili pak izabrati neku od već ponuđenih opcija. Možete ubaciti i stikere, ispisati poruku i poslati ih.

Invitation Card Maker

Aplikacija Invitation Card Maker daje vam mogućnost da osmislite sopstveni dizajn pozivnica i uredite ih po sopstvenom nahođenju. Ono po čemu se ova aplikacija razlikuje od prethodne je u tome što nudi mnogo više vizuelnih efekata, stikera i pozadina za pozivnice, posebno ako ih pravite za dečije rođendane. Ona je najpogodnija ako pravite pozivnice za žurku ili rođendan jer nudi mnogo šarenije i nesvakidašnje pozadine.

Pročitajte i: Grupni video pozivi na Viberu – aktivirani i za Srbiju!

Pripremila: Tamara Vejin

Izvori: Greetings Island app, Invitation Card Maker app