Freelance meetup – Šta sve možeš sa programerskim znanjima?

Srbija je država sa najviše onlajn freelancera po glavi stanovnika na svetu, međutim, koji freelance poslovi su najplaćeniji? Koja znanja su vam potrebna da biste ih uspešno obavljali? Pozivamo sve zainteresovane freelancere, koji se nalazi na samom početku ili na raskrsnici svojih karijera, da nam se pridruže 12. septembra od 18 časova na Freelance meetup-u u In Centru.

Učesnici će na meetup-u objasniti na koji način su stekli potrebna znanja i kako su postali web/software developeri i IT konsultanti, kao i kolika je zapravo široka primena programerskih znanja.

Učesnici:

Vladan Aleksić, IT Consultant & Entrepreneur

Vladan poseduje više od 20 godina profesionalnog iskustva na rukovodećim pozicijama u industriji informacionih tehnologija, uključujući upravljanje kompanijom za telekomunikacione usluge, dva uticajna IT magazina i jedan Microsoft tehnički edukativni centar. Imao je priliku da vodi razvoj veba i softvera za vladine institucije, kreira tržišne strategije, ali i da pruža Internet usluge.
Bogato iskustvo omogućilo mu je da poslednjih započne freelance karijeru u domenu IT konsultantskih usluga. Osnivač je i direktor IT kompanije „Ithaca“.

Miloš Kecman, Full Stack Web Developer at Upwork

Miloš poseduje preko 10 godina profesionalnog iskustva u IT svetu. Specijalizovan je za back end developement (PHP, MySQL, Web API-REST itd) i iskusan je u svim fazama razvojnog ciklusa dinamičnih web projekata. Od 2010. godine uspešno završava frilens projekte različitim klijentima, a od ove godine je aktivan frilenser na Upwork platformi. Završio je master studije na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu.

Ohrabrujemo vas da u toku i nakon diskusije postavite što veći broj pitanja kako bismo vam otklonili sve nedoumice u vezi sa vašom novom ili unapređenjem postojeće karijere u IT sektoru.

Svi zainteresovani se za ovaj meetup mogu prijaviti putem mejla info@incentar.org

Vidimo se!