Konkurs za praksu namenjen osobama sa invaliditetom

, AKTUELNO

Na Forumu Mladih sa invaliditetom, aktivan je konkurs za pozicije praksi namenjen mladima sa invaliditetom. Čak 10 kompanija nudi svoje radne pozicije, uključujući: „Delhaize Srbija“, „Delta Holding“ i „Elektroprivreda Srbije“, za čak 16 praktikanata.

Forum Mladih poziva sve zainteresovane mlade ljude sa invaliditetom, do 35 godina starosti, sa prebivalištem u Beogradu, da se prijave na konurs za pohađanje prakse.

Praktikanti će svoje radne obaveze obavljati u trajanju od tri meseca, sa uključenom mentorskom podrškom na radnom mestu, pri čemu će od Foruma Mladih sa invaliditetom dobijati i novčanu nadoknadu na mesečnom nivou za pokriće troškova prevoza i toplog obroka.

Rok za prijavu praktikanata je 23.02.2018. i, osim mentorske podrške u okviru poslovne prakse, privredni subjekti su obezbedili i novčane nadoknade za odabrane kandidate koji budu pohađali istu.

Opis postojećih pozicija koje se nude u okviru pojedinačnih kompanija, tražene uslove od strane poslodavca i prijavni formular možete naći putem linka: http://fmi.rs/?page_id=2976.

Prijavni formular takođe možete popuniti i na sajtu: http://www.fmi.rs, ili dostavljanjem svoje radne biografije na mail:  office@fmi.rs sa naglaskom da se radi o participaciji za poslovnu praksu, i naglaskom na poziciju za koju se kandidat prijavljuje.

Nakon izvršene prijave, mole se kandidati da popune formular na sledećem linku: http://goo.gl/forms/dwFQt48cpV.

Marković Milica

Izvor: Centar za Razvoj Karijere Univerziteta u Beogradu

Fotografije preuzete sa: pixabay