Tribina: “Novi početak – nove odgovornosti: Pričajmo o tome” na Ekonomskom fakultetu

, AKTUELNO

Portal Mladi u saradnji sa studenskom organizacijom Grupa za SPEKOF i psihološkim savetovalištem za studente “Pričajmo o tome” Vas poziva na tribinu “Novi početak – nove odgovornosti”, koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u četvrtak 09. novembra od 20 časova – Sala 015.

PRIJAVE su OBAVEZNE!
Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/11MA5W_hH_NvkVsiB9JR5S8q8ODZC1mJ3cRWevGtlH7Y/edit

Dan Mladih se obeležava 12. avgusta svake godine. Tim Portala se zapitao zašto mladi imaju samo jedan dan a ne CEO mesec?! Na mladima svet ostaje zato smo mi odlučili da mladima posvetimo mesec dana tokom kojih ćemo održati niz edukativnih tribina na raznim fakultetima i u raznim srednjim školama, a ova tribina je jedan u nizu projekata posvećenih Mesecu Mladih!

Novi početak – nove odgovornosti

Studenti se suočavaju sa brojnim izazovima i preprekama tokom studiranja. Naročito brucošima potrebna je podrška tokom perioda prilagođavanja na nov način života i promene koje upis na fakultet nosi sa sobom.

Tokom studiranja nailazimo na pitanja kao što su: kako steći prijatelje na fakultetu? kako održavati redovna viđanja sa starim prijateljima? kako savladati dosta obimnije gradivo nego u srednjoj školi? kako uskladiti obaveze i hobi ili zabavu? koliko je ocena važna?

Na sva ova pitanja, a i na neka koje sami možete postaviti, dobićete odgovor na tribini koju će održati Bojana Obradović idejni tvorac projekta savetovališta za studente “Pričajmo o tome”.

Pridružite nam se na novom predavanju, saznajte šta je to što vam može pomoći pri studiranju!

Vidimo se!