Da li ste spremne za plažu?

, AKTUELNO

Stigle su velike vrućine, potrebna nam je što laganija obuća i odeća. Kada krenete na plažu, evo nekoliko stvari koje su vam potrebne:
#Torba za plažu ( jedna poveća torba za peškire, mobilni telefon, novčanik, još jedan kupaći za preobuku, hladna voda i neko koštunjavo voće ili grisine, naočare, vlažne maramice)

Izvor: https://www.pinterest.com/pin/285134220137781445/

 

 

#Dobar kupaći ( koji neće spadati dok budete plivali, u kojem će vam biti komforno, u isto vreme dobar i za sunčanje)

Izvor: http://www.marksandspencer.com/c/style-and-living/beach-beauty-summer-makeup

 #Krema za sunčanje sa faktorom ( bez ovoga ne izlazite ni u šetnju tokom dana, čak iako imate podlogu)

 #Šešir ( treba da se zaštitite i od velikih vrućina, zato je bitno imati i „krov nad glavom“ )

 #Marama, tunika ili neka lagana letnja haljinica, koju ćete moći lako da skinete i navučete.

Ovde sam se odlučila za običnu heklanu tuniku, nije nepristojno, nije mi vruće, savršen izbor za sunčan i vreo dan. 

Haljinica koju sam obukla na slici mi je bila pogodna, jer ovog dana nije bilo vruće, a bilo mi je jako prijatno u njoj. Od običnog pamuka, pristojna dužina, brzo se suši. Osim toga, nigde ne idem bez šešira, spasio me je sunčanica ( uvek me glava zaboli kada sam bez šešira, tako da preporučujem svima koji imaju slične „poteškoće“ kao i ja, da obavezno stave šešir).

Kada biram kupaće kostime, nekako mi je uvek bitno da to bude neki jednobojni kupaći, sve je to individualno. Uvek u ormaru imam crno-bele kupaće, samo bele ili samo crne, kao i još mnogo boja ( u zavisnosti koliko sam pocrnela) .

Najviše volim da nosim bikinije, opet je sve stvar izbora, nikakve žice me ne stežu, lagano zavežem-odvežem i stvar je gotova. Vodim se parolom, što jednostavnije to bolje i lakše.

Na ovoj slici sam se malo usudila obući šareniji kupaći, zato što sam već uzela boje. Smatram da šareniji kupaći stoje devojkama koje već imaju ten ( ne kažem da ne stoje i kada nemate, ali je nekako lepši utisak ). U prethodnom pasusu sam navela da ne volim kupaće sa žicom, tako da sam odavde žicu izvadila i mnogo je komotnije nego sa njom.

Moj savet je da pre nego što kupite kupaći, prvo ga isprobajte. Većina vas samo pogleda veličinu, ni ne ulazi u kabine ( to sam i ja nekad radila i uzimala bilo šta, samo da bih imala što više), ali ako želite ostaviti što bolji dojam na slikama, probajte, rizikujte, uživajte.

Izvor: https://www.pinterest.com/pin/243616661072370758/

Ako želite da upotpunite vaš outfit, dodajte razne aksesoare, narukvice, nanogice, ogrlice, marame za glavu itd. Možete kombinovati kako god hoćete.

Marija Trifunović