Pozivamo vas na predavanje “Razvoj karijere u korporaciji”

, AKTUELNO

Američka privredna komora u Srbiji  u saradnji sa Filološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu  Vas poziva da prisustvujete predavanju  „Razvoj karijere u korporaciji“, koje će održati predstavnici kompanija članica  Američke privredne komore u Srbiji,

u utorak 11. aprila 2017. godine od 16:30 do 18:00 časova

na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu,  Studentski trg 3,

u sali za sednice na prvom spratu.

Predavanje je deo jednogodišnjeg edukativnog  programa „AmChamps young leaders in change“,  Američke privredne komore u Srbiji, pokrenutog 2014. godine sa idejom da se spoje talentovani studenti i mladi uspešni menadžeri. Tokom trajanja programa, polaznici, spojeni u mentorske parove (menadžer-student), prolaze kroz niz predavanja, radionica i vannastavnih aktivnosti, i zajednički rade na zadacima i projektima. Jedan od projekata polaznika četvrte generacije AmChamps programa je organizacija predavanja na različite teme na fakultetima Univerziteta u Beogradu.

Predavanje „Razvoj karijere u korporaciji“, koje će se održati na Filološkom fakultetu,   osvetliće neka ključna pitanja odnosa pojedinca prema korporativnoj kulturi,  kao i perspektive  pojednica za poslovni i lični napredak u korporaciji.

O ovim temama  govoriće:

  • Marta Forai, Solutions Manager u kompaniji Manpower group
  • Jovana Anđelić, Talent Acquisition Manager for Eastern Europe u kompaniji Sitel
  • Nenad Vučinić, direktor kompanije Telesign u Srbiji, član izvršnog odbora Američke privredne komore u Srbiji, Nemačko-srpkog privrednog društva i Srpske asocijacije menadžera (SAM)
  • Olivera Nikodijević, direktorka marketinga u kompaniji Carnex

Moderator:

Ivana Mirović

Nadamo se da ćete nam se pridružiti na predavanju i učestvovati u diskusiji.